Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Universitatea Spiru Haret demareaza campania de preinscrieri online la programele de studii de licenta si de masterat

Advertorial
Vineri, 02 Februarie 2018, ora 14:34
9908 citiri
Universitatea Spiru Haret demareaza campania de preinscrieri online la programele de studii de licenta si de masterat

Universitatea Spiru Haret organizeaza preinscrieri online in perioada 1 februarie - 30 iunie 2018. Viitorii studenti pot opta pentru unul din cele 48 de programe de studii de licenta si 34 de programe de studii de masterat. Cei care aleg sa se preinscrie online vor ahita taxa de inscriere de 110 lei, care ulterior va fi dedusa din prima rata a taxei de scolarizare.

Sistemul implementat inca din anul 2017 are rolul de a veni in sprijinul viitorului candidat prin simplificarea procedurilor administrative ocazionate inscrierii la facultate. Parcurgerea urmatoarelor etape ale procesului de admitere in cadrul universitatii este obligatorie.

Aplicantii pot opta pentru una din cele 14 facultati din Bucuresti si din tara prin completarea formularului, disponibil la adresa http://www.spiruharet.ro/facultate-preinscriere si ulterior, prin confirmarea locului pana in data de 31 iulie. Admiterea propriu-zisa are loc in perioada 1 iulie-30 septembrie.

Pentru a deveni studenti, candidatii trebuie sa depuna dosarul de candidatura (ce include formularul de preinscriere) si sa sustina probele de admitere specifice specializarii alese.

Oferta educationala a Universitatii Spiru Haret este una variata, viitorii haretisti putand alege din specializari precum stiinte juridice, politice si administrative, educatie fizica si sport, informatica, medicina veterinara, psihologie si stiintele educatiei, stiinte economice sau stiinte socio-umane.

Dezvoltarea programelor educationale ale institutiei de invatamant reprezinta o preocupare continua pentru managementul universitatii, care si-a propus ca acestea sa raspunda cerintelor reale ale societatii contemporane si sa aiba aplicabilitate pe piata muncii actuale.

Printre pilonii principali ai Strategiei europene in domeniul Ocuparii Fortei de Munca definita prin Tratatul de la Amsterdam se numara promovarea initiativei si a spiritului intreprinzator.

In acest context, Universitatea Spiru Haret sustine ideile inovative de business ale studentilor, acestia putandu-se implica in diverse proiecte cu finantare europeana (COST, ERASMUS+, TEMPUS), startup-uri, proiecte si stagii de cercetare, sau se pot dezvolta personal si profesional prin intermediul internship-urilor, workshop-urilor, seminariilor, pe care institutia in parteneriat cu mediul de afaceri le pune la dispozitie.

In cei 27 de ani, performanta a reprezentat directia de actiune a universitatii, care s-a remarcat in mediul universitar particular din Romania si va continua sa coreleze procesul educational la cele mai noi tendinte existente la nivel global.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#preinscriere online licenta, #inscriere online masterat , #universitati