Raluca Turcan, despre Ghita si noua formatiune: De ce ar vota tinerii un astfel de partid?

Luni, 08 Decembrie 2014, ora 22:11
3313 citiri
Raluca Turcan, despre Ghita si noua formatiune: De ce ar vota tinerii un astfel de partid?
Foto: Realitatea TV

Dupa ce deputatul Sebastian Ghita, fost membru PSD, a anuntat, duminica seara, ca va infiinta un nou partid de stanga, din ianuarie incepand sa stranga semnaturile, deputatul Raluca Turcan afirma ca "un partid nou e o treaba grea", mai cu seama ca e vorba despre "un partid nou cu lider incert" si lipsit de credibilitate.

Ghita: Intr-un PSD acuzat de comunism nu ma intorc. In ianuarie facem un nou partid

In plus, deputatul isi intreaba fanii de pe Facebook de ce ar vota tinerii un astfel de partid.

"Romania a avut mai multi oameni de afaceri, chiar proprietari de media, cu multe milioane in conturi, care in politica nu au facut cele mai inspirate si votate miscari. Sebastian Ghita este inca unul dintre acestia care incearca o mutare politica importanta, prin constructia unui nou partid.

Un partid nou e treaba grea. Un partid nou cu lider incert e treaba si mai grea", scrie pe Facebook Raluca Turcan.

Sebastian Ghita vrea sa-si faca partid - Ponta: Mi-e teama de un singur lucru

Despre demisionarul Sebastian Ghita, care la 28 noiembrie a parasit PSD, dupa un diferend cu presedintele partidului, Victor Ponta, Raluca Turcan spune ca acesta stie foarte bine ce inseamna sa tii un partid, data fiind sarcina sa din PSD, insa mentioneaza ca lucrurile stau diferit acum.

"Sebi Ghita a fost responsabil cu sistemul logistic de campanie al lui Victor Ponta si al PSD si stie foarte bine ce inseamna sa tii un partid. Acum e mai mult decat atat. Trebuie luat de la zero un partid, fara un lider credibil la start, cu membri care nu stim de unde vor veni", scrie Ralcua Turcan pe reteaua sociala.

Deputatul are rezerve in a crede ca tinerii vor vota partidul lui Sebastian Ghita, atragand atentia ca, la alegerile din noiembrie, ei l-au preferat pe Klaus Iohannis, desi Victor Ponta e mai tanar decat presedintele ales.

"De ce ar vota tinerii un astfel de partid? Doar pentru ca ne spune Sebi Ghita ca e pentru tineri? Victor Ponta e mai tanar decat Klaus Iohannis si tinerii au votat mai mult Klaus Iohannis.Tinerii au mult mai multe optiuni politice si nu cred ca se vor alinia ordonati la poarta partidului tinerilor PSD-isti doar pentru ca se adreseaza lor cu numele", atrage atentia deputatul.

Raluca Turcan stie si ce cauta tinerii: "Tinerii cauta, in primul rand, oameni politici care prin fapte sa le ofere o perspectiva, sa le ofere sanse de reusita in tara, oportunitati de intoarcere daca sunt plecati. Este oare Sebi Ghita un astfel de om politic?".

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Raluca Turcan partid Sebastian Ghita, #Raluca Turcan Sebi Ghita, #Raluca Turcan Facebook , #PSD