Sebastian Ghita s-a impacat cu Robert Negoita: Ne pare rau!

Luni, 30 Iunie 2014, ora 15:54
2810 citiri
Sebastian Ghita s-a impacat cu Robert Negoita: Ne pare rau!
Foto: phon.ro

Deputatul PSD Sebastian Ghita, proprietarul grupului Asesoft si al postului de televiziune Romania TV, a lasat sa se inteleaga ca s-ar fi impacat cu primarul Sectorului 3 din Bucuresti, Robert Negoita, care il acuzase de santaj.

"Toti trebuie sa avem incredere in Justitie si sa incercam sa fim mai buni. Am avut cateva discutii cu Robert Negoita si nu cred ca mai sunt probleme intre noi. Ne pare rau ca nu am depasit mai colegial neintelegerile", a declarat Sebastian Ghita intr-un interviu pentru Adevarul.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, care este si vicepredinte al PSD, depusese in luna mai o plangere penala la Parchetul General, acuzandu-l pe Sebastian Ghita de presiuni, amenintari cu moartea si santaj.

Robert Negoita, plangere penala impotriva lui Sebastian Ghita: M-a amenintat cu moartea!

"Ponta a numit oameni fara pata in Justitie, precum Kovesi"

Sebastian Ghita a abordat si alte subiecte, sustinand ca premierul Victor Ponta poate candida la presedintia Romaniei, avand o lunga lista de realizari, printre care si promovarea unor oameni competenti in Justitie.

"Cred ca Victor Ponta a facut foarte multe pentru Justitie: bugete mai mari, numiri de specialisti si oameni fara pata precum Codruta Kovesi, Robert Cazanciuc si Tiberiu Nitu; Alina Bica, reforma la Antifrauda, cele mai bune MCV-uri pentru Romania, o relatie institutionala exceptionala cu ICCJ si chiar si cu doamna Lidia Stanciu; a sprijinit ANI", a enumerat Sebastian Ghita meritele premierului.

Dragnea: Colegii vor ca Ponta sa candideze la prezidentiale, nu vor alegeri interne

"Romania are nevoie de oameni politici hotarati. Care sa se poata subsuma unui plan national. Acestia vor veni din decembrie 2014 odata cu Victor Ponta!", s-a aratat deputatul increzator in candidatura la Cotroceni a actualului presedinte PSD.

Sebastian Ghita a minimalizat incercarea lui Crin Antonescu de a redeveni candidatul PNL la presedintie.

"Mortul de la groapa nu se mai intoarce", a spus Ghita, aratand ca "Antonescu a dezamagit milioane de romani. Ruperea USL, inscrierea in planurile presedintelui Basescu, scoaterea PNL de la guvernare doar pentru a destabiliza guvernul si Romania, busculada ideologica facuta cu Blaga si PNL, toate acestea il arata oamenilor ca pe un aventurier politic, un cacealmist".

Victor Ponta, desi bine plasat in sondaje, a evitat pana in acest moment sa anunte o candidatura ferma la presedintia Romaniei, in ciuda faptului ca majoritatea liderilor PSD sustin ca el va fi propunerea partidului.

Sebastian Ghita, Robert Negoita, si deputatul PSD Viorel Hrebenciuc sunt cercetati de DNA pentru spalare de bani, intr-un dosar disjuns din cel in care Ioan Niculae este trimis in judecata pentru finantarea partidelor politice. In acelasi dosar este cercetat si Bunea Stancu, presedintele CJ Braila.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Sebastian Ghita merite justitie Ponta, #Ghita Ponta oameni Kovesi, #Ponta oameni fara pata justitie , #PSD