Reactia lui Sebastian Ghita dupa acuzatiile lansate de Elena Udrea

Vineri, 30 Ianuarie 2015, ora 19:38
11433 citiri
Reactia lui Sebastian Ghita dupa acuzatiile lansate de Elena Udrea
Foto: Pagina de Media

Deputatul Sebastian Ghita, patronul Romania TV, a comentat, vineri seara, acuzatiile lansate de Elena Udrea, potrivit carora Alin Cocos i-ar fi oferit 500 de mii de euro pentru a-si finanta televiziunea, bani care i-ar fi fost ceruti fostului sot al deputatului PMP prin intermediul actualului director interimar al SRI, Florian Codlea.

Sebastian Ghita a respins, intr-o interventie la Romania TV, acuzatiile Elenei Udrea, sustinand ca nu are nicio legatura cu acest caz.

Udrea l-a denuntat la DNA pe seful SRI - il acuza ca i-a cerut lui Cocos bani pentru Ghita

"Nu o cunosc pe doamna Udrea foarte bine, am intalnit-o de cateva ori. Am vazut declaratiile celor de la DNA. Nu cred ca practicile de care pomeneste sunt normale. Nu am cunostinta, nu am discutat cu dansa vreodata asa ceva. Nu am discutat nici cu domnul Cocos, cu atat mai putin cu fiul dansului pe care il cunosc destul de putin, l-am vazut de cateva ori. Imi pare rau de ce li se intampla acestor oameni, dar nu le inteleg planul si strategia.

Nu stiu daca aceste atacuri la institutiile statului roman sunt in ajutorul dansilor si-i pot ajuta sa-si dovedeasca nevinovatia. Nu stiu daca adevarurile, povestile, legendele si denunturile din jurul dansilor sunt reale si de aceea nu doresc sa-mi vad numele in aceasta poveste. N-am avut legatura cu DNA, nu cunosc procurorii de acolo", a spus Sebastian Ghita, la Romania Tv.

Apoi, vorbind despre dosarul in care sunt urmariti penal Elena Udrea si fostul sau sot, Ghita a afirmat ca are suspiciuni ca ar fi vorba despre "o chestiune necurata".

"Cred ca atunci cand te uiti la sute de milioane platite dintr-un pix e o chestiune necurata si procurorii ar trebui sa verifice. Niciunul dintre noi n-avem de ce sa ne temem. Va garantez ca nu exista o discutie, o situatie, o intamplare care sa acrediteze macar ideea ca un astfel de eveniment ar fi intrat in discutie. Nu vreau sa fiu un element activ in aceasta chestiune. Sunt multe lucruri ciudate care s-au intamplat in Romania. Pana astazi eu n-am inteles cum a disparut Elan Schwarzenberg, n-am inteles cum a disparut Codrut Marta", a mai spus Ghita.

Totodata, Ghita a explicat si in ce a constat relatia sa cu Elena Udrea. "Mi-a fost tot timpul superioara si cunoscatoare, eram dintr-o alta lume si nu am avut o relatie stransa", a explicat Ghita.

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a anuntat ca a depus la Directia Nationala Anticoruptie un denunt impotriva directorului interimar al SRI, Florian Codlea.

Deputatul sustine, intr-un interviu pentru Hotnews.ro, ca Florian Codlea i-ar fi cerut fostului sau sot, Dorin Cocos, sa-i dea patronului Romania Tv, Sebastian Ghita, 500.000 de euro pentru sponsorizarea televiziunii.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#Sebastian Ghita raspuns Elena Udrea, #Sebastian Ghita acuzatii Elena Udrea, #Elena Udrea spaga Sebastian Ghita , #stiri Sebastian Ghita