SRS ii raspunde lui Ghita: Vazduhismele unui personaj abulic

Miercuri, 13 Februarie 2013, ora 13:08
5034 citiri
SRS ii raspunde lui Ghita: Vazduhismele unui personaj abulic

Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu i-a dat replica patronului de televiziune Sebastian Ghita, deputat PSD, care il numise "fosila comunistoida" ce are legaturi cu Rusia si care va intra pe mana organelor antifrauda.

"Cred ca argumentele domnului Ghita sunt echivalente cu acuzatiile pe care i le-a adus domnului Antonescu, cum ca ar fi implicat in afacerea Marta, sunt simple vazduhisme. Mi-e foarte greu sa intru in logica unui personaj abulic", a spus Stanescu pentru Ziare.com.

Referirea senatorului PNL e la o stire difuzata de Romania TV, postul lui Ghita, in care se spunea ca liderul PNL, Crin Antonescu, e implicat in dosarul asa-zisei rapiri a lui Codrut Marta, fostul sef de cabinet al presedintelui Fiscului, Sorin Blejnar. Stirea s-a dovedit a fi o farsa de presa, iar Romania TV a difuzat-o fara sa o verifice si fara sa citeze sursa.

Atac exploziv in USL: Ghita, despre fosilele comunistoide SRS si Voiculescu

SRS a negat ca ar avea vreo legatura cu banii sau interesele Rusiei ori cu ceilalti doi pe care Ghita i-a inclus in categoria "fosile comunistoide".

"Nu am puteri paranormale, nu am cum sa ma aflu in combinatie cu persoane cu care n-am avut contacte de ani de zile, adica domnii Dan Voiculescu si Ioan Niculae. Nu am, din pacate, conturi nici in Rusia, nici in Cipru, nici in o alta tara straina. Tot din pacate, nu am posibilitatea de a imprumuta vreun prieten cu aproximativ 70 de milioane de euro, cum a facut domnul Ghita.

Nu am nicio legatura cu Rusia, doar una culturala, imi place Dostoievski, imi place literatura rusa si imi place cinematografia rusa", a precizat fostul jurnalist.

El nu crede insa ca ceea ce numeste atacurile televiziunii lui Ghita, Romania TV, la adresa presedintelui PNL inseamna o fisura in USL.

"Nu merg atat de departe - intr-o uniune atat de vasta pot exista si conflicte personale, conflicte intre grupuri, diferente ideologice, dar suntem departe de a vorbi de o fisura sau o ruptura in USL", a mai spus SRS.

Ghita ataca extrem de dur

Deputatul PSD Sebastian Ghita i-a atacat din nou pe liberalul Sorin Rosca Stanescu, patronul trustului Intact, presedintele de onoare al PC, Dan Voiculescu, si pe omul de afaceri Ioan Niculae, pe care i-a numit "fosile comunistoide" cu legaturi de bani si interese cu Rusia.

"Rusia nu a plecat niciodata de aici. E ascunsa in conturile si interesele acestor fosile comunistoide", a spus Ghita pentru Ziare.com, referindu-se la cei trei.

"Curand banii si conturile lor din Cipru vor fi publicate de autoritati europene de lupta anti-evaziune si anti-frauda", a adaugat acesta.

Anterior, SRS si Ghita mai avusesera schimburi de replici de la distanta, dupa ce primul l-a acuzat pe al doilea ca e omul serviciilor secrete, care l-au ajutat sa-si faca averea.

Ghita a replicat atunci spunand ca Rosca Stanescu si Voiculescu ataca SRI si SIE pentru ca au interese in Rusia.

Ghita: Voiculescu si Rosca Stanescu ataca serviciile secrete pentru interese in rusia

Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timişoara, că dă asigurări că că avem un plan pentru ca, până la sfârşitul anului, să avem o...
Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că deschiderea noului terminal al Aeroportului Internaţional Timişoara este dovada că România ştie să materializeze proiecte concrete...
#Sorin Rosca Stanescu atac Ghita, #Sorin Rosca Stanescu interese Rusia , #stiri Sebastian Ghita