Dan Bittman a demisionat de la Finante

Marti, 01 Iunie 2010, ora 17:37
5160 citiri
Dan Bittman a demisionat de la Finante

Dan Bittman, consilier al ministrului de Finante, si-a dat demisia marti din functia pe care o ocupa in institutia condusa de Sebastian Vladescu.

In ministerul patronat de Sebastian Vladescu au avut loc restructurari, iar solistul trupei Holograf, aflat de cateva luni in randurile angajatilor ministerului, este una dintre victime, arata Realitatea Tv.

Dan Bittman a declarat ca, in realitate, functia lui in cadrul ministerului era de "consilier pe probleme de caritate". "Luna de luna mi-am donat salariul", a mai spus Bittman, care a mentionat ca demisia sa este datata cu 1 iunie.

Legat de decizia de micsorare a pensiilor si salariilor, fostul consilier a recunoscut ca "i-am spus pareri, pareri pe care le aud" ministrului Vladescu, insa "elemente care tin de economie sunt strict ale lui si le stie mult mai bine decat mine", a mai spus Bittman. "Nu mi-am permis sa-i dau sfaturi pe aceasta tema", a spus consilierul demisionar.

Solistul trupei Holograf si realizatorul TV Dan Bittman a fost numit, in ianuarie, consilier al ministrului Finantelor Publice pe probleme privind imaginea institutiei in randul populatiei.

"Vreau feedback de la populatie. Bittman fiind o persoana populara si care nu este legata de minister, vom putea avea o opinie obiectiva privind imaginea ministerului. El poate afla parerea populatiei. Vreau sa stiu ce gandeste populatia despre Ministerul Finantelor", spunea, la vremea respectiva, Sebastian Vladescu.

Dan Bittman nu este primul om din showbiz angajat de Sebastian Vladescu la Ministerul Finantelor. Andrei Gheorghe consilier pe probleme de comunicare in acelasi minister, a fost demis, in februarie, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier si a refuzat sa i se recolteze probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Dan Bittman demisie , #Dan Bittman
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Poza Iogica
Iogica
rank 5
Mare stireeeee.... vaiiiii ! Cse face biata tara romaneasca, Dan Bitman si-a dat demisia... eeeeextraordinaaar !