Remanierea Guvernului: Sebastian Vladescu a ramas fara functie

Joi, 02 Septembrie 2010, ora 14:55
4448 citiri
Remanierea Guvernului: Sebastian Vladescu a ramas fara functie
Foto: Arhiva

Sebastian Vladescu a fost remaniat, joi dupa-amiaza, din functia de ministrul de Finante.

Acesta a precizat pentru NewsIn ca a fost anuntat de catre premierul Emil Boc ca a fost propus pentru remaniere, dar ca nu si-a depus inca demisia.

Intrebat ce i-a reprosat premierul Emil Boc, acesta a declarat: "Mie? Nimic. Sa fim seriosi!".

"E o decizie politica. Domnul Boc nu are ce sa imi reproseze. Din punctul meu de vedere este e o eroare pentru ca existau proiecte ce trebuiau terminate. (...) Un proiect care imi este drag, republicarea codului fiscal intr-o forma care le faca inteligibile sin utilizabiole de contribuabili", a declarat Vladescu joi dupa amiaza.

Acesta a mai spus ca masurile luate de minister incep sa isi arate roadele.

"In opinia mea masurile luate isi vor arata roadele. Romania are sansa sa iasa din criza economica. Romania trebuie sa fie conectata la pietele externe si la contextul globalizarii, context in care am crescut.

Nu stiu cine ar putea prelua portofoliu Finantelor. Regret ca nu am putut duce aceasta provocare pana la final. Nu imi dau demisia, astept revocarea din functie. Maine vin la serviciu", a mai spus Vladescu.

Vladescu a mai adaugat ca va ocupa "functia de cetatean al Romaniei in lumea privata".

Surse PD-L citate de Gandul au declarat ca inlocuitorul lui Sebastian Vladescu la Ministerul de Finante ar putea fi Ion Ariton, deputat de Sibiu si apropiat al lui Vasile Blaga.

Ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, ministrul Muncii, Mihai Seitan, si cel al Finantelor, Sebastian Vladescu, au venit pe rand, joi, la Palatul Victoria, pentru a discuta cu premierul Emil Boc.

Pana la ora redactarii acestei stiri, Mihail Dumitru si Sebastian Vladescu au fost deja anuntati ca vor fi propusi pentru remaniere la sedinta Colegiului Director al PD-L care va avea loc joi, incepand cu ora 16:00.

Conducerea PD-L reunita miercuri seara, la Palatul Parlamentului, a votat cu o larga majoritate remanierea Guvernului Boc, respingand cealalta varianta propusa de premier, depunerea mandatului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Vladescu remaniat, #Vladescu Finante , #stiri Sebastian Vladescu