A treia victima din accidentul provocat de Huidu a murit

Luni, 17 Octombrie 2011, ora 09:06
12091 citiri
A treia victima din accidentul provocat de Huidu a murit
Foto: Arhiva

Bilantul accidentului pe care l-a provocat Serban Huidu pe DN1, intre Brasov si Predeal, in dreptul localitatii Timisul de Sus, a crescut, luni dimineata, la trei morti.

Cel de-al treilea pasager din Loganul pe care l-a accidentat realizatorul Tv a murit, luni dimineata, in jurul orei 7, in spitalul din Brasov, potrivit Antena 3.

Decesul a survenit in urma complicatiilor pe care le-a avut pacientul. Initial, barbatul de 57 de ani, grav ranit, a fost internat la Spitalul Judetean Brasov unde a fost bagat in coma indusa.

Accident soldat cu morti provocat de Serban Huidu: Realizatorul tv ramane in spital

Victima a avut hemoragie interna abdominala si leziuni ale organelor interne. Singurul supravietuitor din masina lovita de Serban Huidu a fost a fost supus unei interventii chirugicale, insa inima lui Ioan Garbis nu a rezistat, iar medicii au constatat luni dimineata decesul.

De asemenea, in aceeasi institutie a fost adus si Serban Huidu, el fiind supus unui examen la computerul tomograf, in urma unui traumatism cranian minor suferit in timpul accidentului. Nu se stie deocamdata daca realizatorul TV a aflat ca si al treilea pasager si-a pierdut viata.

Serban Huidu, accident cu repetitie - vezi ce scria in 2009 cand i s-a luat permisul

La acelasi spital se afla si sotia realizatorului TV si bona copiilor acestora. Sotia lui Huidu a suferit un traumatism la glezna si o contuzie toracica, fiind imobilizata la pat. Cealalta femeie are doar leziuni minore.

Potrivit Realitatea TV, politistii au ajuns cu duba la spital, pentru a-l lua pe Serban Huidu la audieri.

Alte doua persoane au murit duminica, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de autoturismul condus de Huidu. In timp ce se deplasa spre Brasov, in dreptul localitatii Timisul de Sus, Serban Huidu a intrat in depasire intr-o sectiune unde acest lucru era interzis si a intrat frontal intr-un autoturism Dacia Logan.

Politia rutiera a demarat o ancheta in cazul comiterii infractiunii de ucidere din culpa si de vatamare corporala de catre realizatorul TV, urmand sa propuna Parchetului masurile care se impun intr-un astfel de caz.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Serban Huidu accident morti, #trei morti Huidu accident , #accident