Accidentul lui Huidu: A doua victima, inmormantata

Miercuri, 19 Octombrie 2011, ora 21:04
2959 citiri
Accidentul lui Huidu: A doua victima, inmormantata
Foto: Arhiva

Ioan Garbis, una din victimele accidentului provocat de Serban Huidu duminica la Timisul de Sus, a fost condus pe ultimul drum miercuri dupa-amiaza, fiind inmormantat la Cimitirul Bisericii "Sfanta Treime" din centrul Brasovului.

La slujba de inmormantare au participat cateva zeci de persoane, prieteni, angajati sau simple cunostinte, care au tinut sa-i aduca un ultim omagiu lui Ioan Garbis.

Familia Huidu si postul de televiziune Prima TV au trimis cate o coroana de flori, exprimandu-si regretul pentru cele intamplate.

Fosta sotie a lui Garbis, Cristina Lapis, presedinta Asociatiei de Protectie a Animalelor "Milioane de Prieteni", a spus ca fostul ei sot era un om discret, caruia nu-i placea sa fie in mijlocul atentiei. Ea a mai spus ca nu-i reproseaza nimic lui Serban Huidu, doar el si familia lui putandu-si reprosa ceva legat de accident.

Prietenii lui Ioan Garbis spun ca acesta era un mare admirator al lui Serban Huidu si al "Cronicii Carcotasilor". Fostii colegi de liceu, care l-au privegheat pana la inmormantare, au spus ca Ioan Garbis a fost un tip extraordinar, vesel si cu un simt al umorului foarte dezvoltat, un tip educat, care citea foarte mult.

Accidentul lui Huidu: Una dintre victime a fost inmormantata

Vineri va fi inmormanata si ultima victima a accidentului provocat de Stefan Huidu, Magda Draghici (54 de ani). Trupul Magdei Draghici a fost depus la capela Bisericii "Sfintii Apostoli Petru si Pavel" din Brasov pentru priveghi si apoi, la dorinta familiei, a fost transportat la Bucuresti pentru incinerare. Urna cu cenusa Magdei Draghici va fi adusa joi la Brasov si va fi ingropata o zi mai tarziu la Cimitirul situat pe Livada Postei.

Cealalta victima a accidentului, soferul Daciei Logan, Stefan Lungu Balogh (65 de ani), a fost inhumat marti, in cimitirul "Capsunica" din cartierul Astra al Brasvului, in prezenta a aproximativ o suta de persoane - rude, prieteni, fosti colegi.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#accident Huidu, #victime serban huidu, #victime accident huidu , #accident