Huidu: Traiesc un santaj media de neimaginat. Nu ma voi lasa calcat in picioare!

Vineri, 02 Noiembrie 2012, ora 18:57
8052 citiri
Huidu: Traiesc un santaj media de neimaginat. Nu ma voi lasa calcat in picioare!
Foto: Libertatea

Serban Huidu se considera hartuit de paparazzii aflati in ultima perioada pe urmele lui, apreciind ca este supus unui santaj media. Realizatorul de televiziune ii asigura pe urmasii victimelor de adanca sa compasiune, dar spune ca nu se va lasa calcat in picioare.

"Traiesc in ultime zile un santaj media de neimaginat! M-am deplasat la o petrecere organizata Roton (o casa de discuri autohtona-un important jucator de pe piata media), ca sa ma intalnesc cu oamenii din industria in care activez! In interior am fost filmat non stop, pentru a se folosi limbajul: ia uite: petrece dupa accidentul ala teribil! Jalnic si patetic! O alta publicatie s-a gandit sa scrie un 'interviu', dupa ce unul din avocati a explicat cum sta cazul pe subiectul Huidu!", scrie Serban Huidu pe blogul personal.

Fostul "carcotas" remarca faptul ca "toti oamenii din media stiu realitatea, stiu dosarul si totusi au ales limbajul populist si usor de vandut!".

"Nu am vrut sa mi se ia apararea, ci sa se relateze corect! Ce vise am si eu!", adauga acesta in postarea sa pe blog.

"Vreau sa asigur rudele victimelor, ca nu ma intorc in prim plan in televiziune, asa cum gresit cred, si ca banii, pe care i-am convenit, ii dau in continuare in contul care a fost inchis, desi am avut o intelegere pe care numai eu am decis sa o respect! Ii rog si pe ei si pe avocatii lor sa constientizeze realitatea si sa redeschida contul pe care l-au inchis!

Nu vreau nimic inapoi! Orice as face, suferinta si pierderile lor nu le pot alina!", mai precizeaza acesta.

Serban Huidu puncteaza si faptul ca presa de scandal din asta traieste, din "oameni care isi pun poalele in cap", prin urmare, spune el, faptul ca nu a vorbit despre accidentul pe care l-a comis timp de un an ii deranjeaza pe jurnalistii din aceasta zona a presei.

"In ceea ce priveste actul de justitie, el nu a fost influentat in nici un fel, desi s-au spus multe si am fost demonizat ca am cumparat justitia cu bani! Nu am contestat nimic, desi puteam, pentru ca procesul sa se termine repede si oamenii sa primeasca despagubirile ce vor fi stabilite de catre judecatori! (...)

As vrea sa asigur urmasii victimelor de adanca mea compasiune, dar as vrea sa inteleaga ca nu ma voi lasa calcat in picioare, desi asta s-a urmarit de catre media si avocatii care ii manipuleaza! Ma voi supune oricarei hotarari a Justitiei, in care am increderea ca isi va face treaba, indifent cat e de mare presiunea media exercitata in aceste zile asupra ei!", mai scrie Huidu, referindu-se procesul civil deschis de urmasii victimelor accidentului pe care l-a produs in urma cu un an.

C.B.

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#Huidu accident santaj media, #Huidu proces penal, #Huidu revenire Cronica, #Huidu hartuit paparazzi , #accident