Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Serban Huidu, accident cu repetitie - vezi ce scria in 2009 cand i s-a luat permisul

Luni, 17 Octombrie 2011, ora 09:14
8891 citiri
Serban Huidu, accident cu repetitie - vezi ce scria in 2009 cand i s-a luat permisul
Foto: Arhiva

Accidentul provocat, duminica, de Serban Huidu si soldat cu trei morti parca a fost prevestit in 2009. Atunci, realizatorul Tv a ramas fara carnet pe aceeasi portiune de drum.

Serban Huidu a fost sanctionat pentru ca a depasit pe linie continua, in apropiere de o curba, mai multe masini. El acuza autoritatile pentru interzicerea dreptului de a sofa timp de o luna.

"Va scriu aici ca sa nu aflati din ziare: mi s-a suspendat dreptul de a conduce masina pe o perioada de o luna! Unde? Pe DN1 intre Predeal si Brasov. De ce? Am depasit banda continua inaintea unei curbe", nota atunci Serban Huidu pe blogul personal.

"Nu am de gand sa contest nici amenda si nici abaterea, sunt ale mele si mi le asum. Am de gand sa contest marlania si rautatea politistilor de la Brasov care in 2009 se comporta mai ceva decat militienii lui Ceasca! in primul rand, am ajuns la panoul cu violatori si talhari.

Accident provocat de Serban Huidu, soldat cu morti - vezi ultimele informatii

As vrea sa le reamintesc politistilor ca H. Serban nu a fost singurul oprit si cu carnetul retinut, au mai fost si altii, de care am sa ma interesez personal daca permisul le-a ramas sau nu la politie a doua zi. Nu am coborat din masina timp de 45 de minute cat i-a luat agentului sa se consulte cu omul de la radar, sa scrie si sa-mi suspende permisul!", mai scria, incisiv, realizatorul Tv.

Nota ironic ca politistul si-a facut treaba "ca la carte" si s-a simtit norocos.

"A facut treaba ca la carte: 45 de minute. Da' avand in vedere ca in tara asta poti fi arestat 48 de ore, fara ca nimeni sa nu fie tras la raspundere m-am considerat norocos, si eu si sotia si copilul!

Nu contest ca am gresit si ca trebuie sa platesc (oricum daca esti persoana cunoscuta esti vinovat prin definitie), dar sa stai cu radarul ascuns si la panda "poate mai pica ceva" in 2009 e de neconceput. Sectorul de drum nu era periculos, e virajat, nu sunt viteze mari, dar metehnele politistului-militian nu au disparut din pacate!", mai scria carcotasul.

El aprecia ca "infatuarea, grobianismul, tratarea smechereasca a soferilor este aceeasi ca acum 20 de ani".

Serban Huidu si familia sa, urmariti de ghinion?

"Pentru ca, din pacate, mai trebuie sa treaca o generatie pana sa ne ajunga frumos amenda acasa si daca ai gresit sa poti plati fara a suporta ranjetul de satisfactie al 'plotonierului' Martinescu pe care-l propun la avansare. Pe mazga aia de afara mi-a dat inclusiv amenda ca aveam numerele murdare. Pentru cei ce trec pe DN1, dupa Valea Prahovei, iata si masinile care stau la panda: un logan galben in general pitulat in spatele unor intrari, semne sau boscheti si un jeep impunator cu capete de creta-n el", argumenta Serban Huidu.

El s-a plans, in acel moment, ca nu exista niciun semn care sa arate soferilor ca sunt supravegheati, a refuzat sa semneze procesul verbal si a primit si o amenda de 180 de lei. Duminica, la aproximativ un kilometru de locul in care i-a fost suspendat permisul in 2009, Serban Huidu a provocat un alt accident.

In timp ce se deplasa spre Brasov, in dreptul localitatii Timisul de Sus, Serban Huidu a intrat in depasire intr-o sectiune unde acest lucru era interzis si a intrat frontal intr-un autoturism Dacia Logan. Trei persoane aflate in aceasta masina si-au pierdut viata.

D.R.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Serban Huidu accident dn1, #Serban Huidu doi morti accident, #Huidu opermis suspendat 2009 , #accident