Serban Huidu si familia sa, urmariti de ghinion?

Duminica, 16 Octombrie 2011, ora 18:15
11249 citiri
Serban Huidu si familia sa, urmariti de ghinion?
Foto: Arhiva

Familia realizatorului radio-TV Serban Huidu pare urmarita de ghinion, in ultimii ani, accidentul de duminica fiind doar ultimul dintr-un sir lung de evenimente tragice.

In timp ce se deplasa spre Brasov, in dreptul localitatii Timisul de Sus, Serban Huidu a intrat in depasire intr-o sectiune unde acest lucru era interzis si a intrat frontal intr-un autoturism Dacia Logan. Doua persoane aflate in aceasta masina, un barbat si o femeie, si-au pierdut viata, iar o a treia este grav ranita.

In schimb, Huidu, sotia, cei doi copii ai acestuia si bona copiilor au scapat cu rani usoare, sotia avand cele mai mari probleme, o contuzie toracica si un traumatism la glezna.

Accident provocat de Serban Huidu, soldat cu morti - vezi ultimele informatii

Realizatorul "Cronicii Carcotasilor" a mai avut probleme cu politia in aceeasi regiune de pe DN1, in 2009. Ca si acum, la acea data, Huidu a depasit pe linia continua, a fost oprit de politisti si i s-a luat carnetul de sofer. El s-a plans, in acel moment, ca nu exista niciun semn care sa arate soferilor ca sunt supravegheati, a refuzat sa semneze procesul verbal si a primit si o amenda de 180 de lei.

Accidentul de duminica a avut loc la doar zece luni dupa ce Huidu a suferit un alt grav accident, cand se afla la schi in statiunea Innsbruck din Austria. Pe 29 decembrie 2010, el a incercat sa evite un grup de copii aflati pe partie fara supraveghere si a lovit un copac, alegandu-se cu multiple traumatisme craniene.

Medicii i-au indus coma, pentru a-l putea trata mai eficient, in care a stat pana pe 1 ianuarie. A urmat o luna de recuperare in spitalul din Austria, iar, pe 4 februarie, i s-a permis intoarcerea in tara, unde a continuat recuperarea. De altfel, Huidu ia inca medicamente, insa, potrivit medicilor, el avea voie sa conduca.

Nici ceilalti membri ai familiei nu au fost scutiti de probleme. In vara anului trecut, fratele sau, Vlad Huidu, a suferit o ruptura de ficat si o hemoragie interna, in urma unui accident de motocicleta. El a stat la Terapie Intensiva si a avut nevoie de cateva saptamani de ingrijiri medicale.

Intr-un alt accident de schi a fost implicata si sotia lui Huidu, Cristina, de aceasta data in Italia, in anul 2008. Ea a cazut, si-a rupt clavicula si a fost transportata de urgenta la un spital din Elvetia, cu ajutorul unui elicopter.

Accidentul de duminica nu este primul in care a fost implicat Huidu. In 2005, el a fost lovit de o masina, in timp ce se afla pe motocicleta, insa a scapat cu rani usoare, datorita echipamentului de protectie. De asemenea, in 2007, masina sa a fost lovita de o ambulanta.

T.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Serban Huidu accident, #accident schi Serban Huidu , #accident