Serban Huidu, urmarit penal pentru ucidere din culpa

Marti, 18 Octombrie 2011, ora 16:20
10001 citiri
Serban Huidu, urmarit penal pentru ucidere din culpa
Foto: Arhiva

Procurorii din Brasov au decis inceperea urmaririi penale impotriva lui Serban Huidu, in urma accidentului de duminica, in care si-au pierdut viata trei persoane.

Vedeta TV este acuzata de ucidere din culpa si risca pana la opt ani de inchisoare, informeaza Realitatea Tv.

In dosar au fost formulate concluziile medico-legale privitoare la decesul celor trei victime, stabilindu-se ca moartea a fost violenta, fiind cauzata de hemoragii interne si externe, consecutive, in principal, din cauza rupturilor de organe interne.

Realizatorul de televiziune Serban Huidu avea alcoolemie zero conform testului facut de politisti imediat dupa producerea accidentului rutier din localitatea brasoveana Timisul de Sus.

Procurorii anunta ca vor continua cercetarile in acest caz.

Potrivit unui comunicat al Biroul de presa al Ministerului Public, din probatoriul administrat pana in acest moment al urmaririi penale rezulta ca, la data de 16 octombrie 2011, in timp ce se deplasa pe DN 1, in dreptul kilometrului 149 din directia Predeal spre Brasov, aflat la volanul unui autoturism, invinuitul, in urma neadaptarii vitezei la conditiile de drum (carosabil ud), a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu o Dacia Logan ce venea din sens opus. In urma impactului a rezultat decesul ocupantilor autoturismului Logan.

Realizatorul TV, impreuna cu sotia sa, au fost externati, luni seara, din Spitalul Universitar din Bucuresti, unde au fost supusi unor investigatii medicale.

Bona copiilor familiei Huidu, aflata si ea in masina, urmeaza sa fie operata la unul dintre picioare.

Accidentul lui Huidu: trei morti, audieri, regrete si primele ipoteze

Serban Huidu a fost implicat, duminica, intr-un accident grav de circulatie, pe DN1, pe sensul de mers dinspre Predeal catre Brasov, pe segmentul situat intre Timisul de Sus si localitatea Darste. Acesta a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de o alta masina.

Soferul Loganului a murit pe loc, pasagerul din dreapta la scurt timp dupa accident, iar ocupantul locului din spate, in ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, a decedat luni dimineata, la spital.

Politia Romana ia in calcul, ca prima ipoteza, in cazul accidentului provocat de realizatorul TV Serban Huidu, varianta ca masina condusa de acesta sa fi derapat, incidentul avand loc in conditii de carosabil umed.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Cătălin Cîrstoiu a avut marţi, 23 aprilie, pe rețelele sociale, prima reacţie după ce PSD şi PNL au renunţat la candidatura sa la Primăria Capitalei, precizând că nu a luat decizia de...
#serban huidu urmarit penal, #serban huidu proces, #Serban Huidu accident , #accident