Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Seban Huidu: Antena 3 va fi aici! Mic tratat despre marea ipocrizie

Luni, 29 Februarie 2016, ora 15:23
14738 citiri
Seban Huidu: Antena 3 va fi aici! Mic tratat despre marea ipocrizie
Foto: Facebook/Serban Huidu

In ultima vreme presa a scris ca Antena 3 ar fi negociat sa se mute in sediul in care se filma Cronica Carcotasilor, dar acum Serban Huidu dezvaluie de cand au loc astfel de discutii.

"Am fost asaltati pana peste cap de 'lupta' antenistilor pentru libertatea de exprimare si libertatea presei! In timpul asta, ipocritii negociau din octombrie sa se mute in locul Primei. Din solidaritate evident!", a scris pe blog Serban Huidui, intr-un articol intitulat "Antena 3 va fi aici! mic tratat despre marea ipocrizie!".

Explicand aceste lucruri, vedeta de la Prima TV a adaugat ca "aschia nu sare departe de trunchi".

Antenele au trecut de la amenintari la rugaminti: Ce vor de la ANAF si premierul Ciolos

"Asadar aschia nu sare departe de trunchi: antenisti vor egalitate si chiar urasc pe lei, ei vor egalitate-dar nu pentru catei!", a adaugat Huidu.

Studioul Cronicii Carcotasilor se muta din Pipera. Huidu: Am inteles ca sunt discutii cu Antenele

Acesta se intreaba daca oamenii care au sustinut trustul Intact vor lua atitudine acum, cand vor afla faptul ca cei de la Antena 3 au ascuns aceste negocieri.

"Sunt curios cati dintre 'colegii' care i-au sustinut in 'demersul de libertate' le vor bate obrazul acum! Va spun eu: niciunul - ca antenele reprezinta asa, un fel de El Dorado pentru pupincuristii de pretutindeni!", a punctat el.

In incheiere, Serban Huidu a punctat ca Cronica Carcotasilor se muta in doua saptamani si nu are nevoie de luni de zile, precum sustin televiziunile trustului Intact.

"Daca antenele au nevoie de noua luni pentru a se muta, noi facem asta in doua saptamani! Rog lucratorii pe parte economica sa nu se bucure ca cica acum, cand vor plati chirie la pretul pietei, antenele s-ar putea sa dea niste lingai afara ca sa le ajunga banii! Sa fie intr-un ceas bun!", a incheiat Serban Huidu.

ANAF a instiintat recent Intact ca are 5 zile la dispozitie pentru a evacua cladirile in care functioneaza, acestea fiind bunuri confiscate in urma sentintei pronuntate in dosarul ICA, care i-a adus lui Dan Voiculescu o condamnare la 10 ani de inchisoare. Evacuarea se referea la 48 de sedii sociale si puncte de lucru care isi desfasurau activitatea in doua imobile de pe Soseaua Bucuresti Ploiesti.

ANAF vs. Antene: Fiscul scoate la licitatie bunurile confiscate in dosarul lui Voiculescu

A urmat apoi o perioada plina de reactii diverse si chiar un protest in Piata Constitutiei. La initiativa lui Calin Popescu-Tariceanu, premierul Dacian Ciolos a explicat in Senat ca ANAF a actionat in cadrul legal, punand in aplicare o hotarare judecatoreasca, dar a condamnat modul in care s-au comportat echipele Fiscului.

Apoi, ANAF a anuntat ca scoate la licitatie bunurile confiscate in urma sentintei pronuntate in dosarul lui Voiculescu.

In prezent, toate televiziunile trustului isi desfasoara activitatea in aceleasi sedii, iar ANAF a continuat procedura legala si a cerut in instanta evacuarea fortata a Antenelor.

A.G.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Serban Huidu Antena3, #Serban Huidu sediu Prima, #Serban Huidu sediu Cronica , #Cronica Carcotasilor