Scandalul continua. Bendeac catre Huidu: Sa vedem cine rade la urma!

Joi, 11 Aprilie 2013, ora 15:27
5051 citiri
Scandalul continua. Bendeac catre Huidu: Sa vedem cine rade la urma!
Foto: Facebook/Mihai Bendeac

Disputa dintre Mihai Bendeac si Serban Huidu e departe de a fi incheiata, chiar daca primul i-a cerut scuze fostului carcotas pentru niste afirmatii facute anterior.

In urma cu cateva zile, actorul, care a realizat impreuna cu Delia Matache un single numit Doi in Unu, pe care Kiss FM a refuzat insa sa-l difuzeze, pe motiv ca Bendeac e din alt trust, scria pe Facebook atunci: "Serban, nu-ti port pica. Dar ai trecut, in ultimii doi ani, prin niste experiente de viata pe care nu le-as dori nici celor mai aprigi hateri (dusmani/invidiosi - n.red.) ai mei. Chiar nu ai invatat nimic? Daca ai avut sansa de a ramane printre noi, in libertate, nu crezi ca ar fi cazul sa demonstrezi ceva mai multa umanitate decat erai capabil inainte?".

Scandal intre Bendeac si Huidu: Daca tot ai ramas in libertate, arata mai multa umanitate

Au urmat scuzele de rigoare, iar scandalul parea incheiat. Bendeac chiar a postat pe Facebook un nou mesaj: "Cred ca nimic nu poate duce mai departe show-biz-ul romanesc decat corectitudinea. Astazi (marti - n.red.) am avut o discutie incinsa (dar lamuritoare) cu Serban Huidu. Si-a dat cuvantul de onoare ca nu are o problema cu faptul ca eu sau Delia am face parte din alt trust si ca totul a fost o neintelegere de comunicare. (...) Imi cer scuze public. Am fost, pare-se, dezinformat".

Bendeac i-a cerut scuze lui Huidu. Vezi daca s-au impacat

Insa povestea nu s-a sfarsit. Un nou mesaj postat pe aceeasi retea sociala vine sa dea o noua turnura subiectului: "Am cutia de mesaje plina apropo de anumite comentarii facute, cu reacredinta, de anumite personaje din radio, azi de dimineata. S-au obisnuit, de ani de zile, sa posede singura emisiune ce dezbate si parodiaza tv-urile din Romania. Ei bine, in toamna asta, noul meu show pe asta se bazeaza. Nu ramane decat sa vedem, totusi, cine rade la urma...", scrie Bendeac.

Provocare catre Huidu

"In rest, le propun un test. Sa facem, in paralel, la doua posturi radio de la coada clasamentului, un matinal in aceeasi dimineata. Si sa vedem cine castiga. Eu pariez 5000 de euro. Sau, daca le este teama, sa ne intrecem in altceva. Orice legat de show-biz-ul din care facem parte: proba de prezentare de emisiune, de cantat, de actorie (ca si ei fac actorie, nu?), orice", lanseaza Bendeac provocarea.

"Si in institutul de teatru eram pe acelasi principu. Un milion de vorbe, doua parale nu fac. Hai tatutzule pe scena sa vedem ce si cum...: D", isi incheie actorul postarea.

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#scandal Bendeac Huidu, #Facebook Mihai Bendeac Serban Huidu, #piesa Huidu Delia Kiss FM, #single Bendeac Huidu radio , #KissFM