Scandal in televiziune: Inca o plecare de la Cronica Carcotasilor

Joi, 03 Iulie 2014, ora 22:25
19459 citiri
Scandal in televiziune: Inca o plecare de la Cronica Carcotasilor

Plecarile de la Cronica Carcotasilor continua, dupa ce Mihai Gainusa a anuntat, miercuri seara, ca paraseste emisiunea.

Octavian Pascut, cunoscut drept Mistretzu' de la Cronica Carcotasilor, a anuntat pe o retea de socializare ca a luat decizia de a pleca din echipa emisiunii, alaturi de Mihai Gainusa si Codrut Keghes (Dezbracatu).

"Asa cum s-a anuntat si in ziare, mai devreme decat ma asteptam, am hotarat sa ma retrag din proiectul Cronica Carcotasilor si sa incep un altul, alaturi de Misu si Dezbra", scrie pe Facebook Mistrezu'.

Mihai Gainusa paraseste Cronica Carcotasilor: Si-a luat-o Huidu si a plecat cu ea

Acesta precizeaza ca ii pare rau ca, in ultimele ore, evenimentele s-au precipitat si lucrurile nu au decurs asa cum si-ar fi dorit, dar potrivit lui Octavian Pascut, "e ca intr-o poveste de dragoste care din pacate se termina".

"Au fost momente cand am iubit ca un nebun si am crezut orbeste in nebunia asta frumoasa care se numeste Cronica Carcotasilor si am fost loial pana in ultimul moment. Nu plec trantind usa si nu port pica nimanui dar faptul ca am fost unul dintre fondatorii ('membru' cooptat', am fost corectat) emisiunii imi da dreptul sa ma retrag cand si cum vreau eu. Va cer doar sa nu ma judecati gresit pentru ca mi-a fost ffff greu sa iau decizia asta chiar daca am ranit sentimente.

Va multumesc", a incheiat Mistretu'.

Huidu reactioneaza, dupa plecarea lui Gainusa: Nimic nu ma supara mai tare decat...

Mihai Gainusa a facut, miercuri seara, un anunt neasteptat pe o retea de socializare. Acesta a anuntat ca paraseste Cronica Carcotasilor.

"Am decis sa parasesc Cronica Carcotasilor. De la TV. Ca la radio si-a luat-o Serban Huidu si a plecat cu ea. Ultimii trei ani au fost cei mai grei din viata mea profesionala. M-am luptat sa salvez acest brand. Dupa fiecare accident. Am luptat ca membrii echipei sa aiba unde lucra in continuare.

Mi-am asumat responsabilitatea coordonarii emisiunii cand Serban nu era capabil. Am scris si am prezentat aceasta emisiune14 ani. Dar eforturile mele nu au fost apreciate. Ci dimpotriva, mi s-a reprosat inclusiv ca am adus un preot in platou", a scris pe Facebook Mihai Gainusa.

La randul sau, Serban Huidu a scris pe aceeasi retea de socializare punctul sau de vedere referitor la ceea ce s-a intamplat.

"Am trait ieri si azi unele dintre cele mai amare zile ale vietii mele! Mihai Gainusa si Dezbracatu' au ales in fata tuturor colegilor sa paraseasca echipa Cronicii in care citez: 'nu se mai regaseau'! Probabil vor urma si altii sau nu... Raman anii de munca, ideea si o emisiune care incearca sa mearga mai departe! Daca va reusi voi decideti!", a notat Huidu.

D.R.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#Mistretu plecare Cronica Carcotasilor, #Huidu plecare Cronica Carcotasilor, #Huidu Gainusa carcotasi scandal , #Mihai Gainusa