Serban Huidu sare din nou la gatul lui Badea: "Cap de pompa ce esti!"

Vineri, 09 Ianuarie 2009, ora 10:13
8111 citiri
Serban Huidu sare din nou la gatul lui Badea: "Cap de pompa ce esti!"

Carcotasul Huidu il ataca, din nou, dur pe Mircea Badea spunandu-i acestuia ca este "cap de pompa", ironizandu-l pe blog.

Serban Huidu pare sa continue razboiul blogurilor cu Mircea Badea. Postat in data de joi, 8 ianuarie, carcotasul a expus pe propriul blog urmatorul comentariu la adresa lui Mircea Badea:

"V-am mai spus ca Badea are nevoie de urgent de doctor? Ei bine am confirmarea! Draga Mircea, permite-mi sa iti adresez si anul acesta cateva cuvinte: eu ma simt bine, asa minor cum sunt si ma onoreaza asocierea cu "hidosul"!

E adevarat, draga Mircea, ca nu toti putem sa fim asa de frumosi si trasi ca prin inel ca tine si topmodela ta. Nu toti facem exercitii fizice la Nadlac, la vama, astfel incat sa rada bebelusa blonda de noi, laolalta cu cateva sute de cetateni carora le pareai ridicol dand ca boul cu pumnii in aer si facand biciclete pe marginea drumului. Ca de, baiatul sarise peste orele obligatorii de "sala" si drogul endorfinei eliberate la efort da dependenta!

Ei bine, draga Mircea, nu toti avem insusirile tale fizice si nu toti putem manca cacat cu gura plina asa cum faci mataluta! Pur si simplu nu avem talentul asta!", noteaza Serban Huidu pe blogul sau.

Insa Serban Huidu nu se opreste aici si continua, pe blog, seria atacurilor la adresa lui Badea:

"Intr-un alt post al sceleratului de la miezul noptii puteti vedea un comentariu plin de scarba la adresa gigoloului italian Fabio Briatore, care "arata ca dracu'", da' a ciocanit toate top modelele planetei!

Asa e, bai Mircea! Baiatul ala e si gras, cheleste, e si nasol, are numai defecte, dar are ceva ce tu nu ai avut niciodata in toata viata ta de frustrat si slugoi: are farmec, bai conferentiare, farmec! Si asta nu se face nici la sala, nici nu creste cu nandrolon, cap de pompa ce esti!"

Adresandu-se direct lui Mircea Badea, carcotasul ii transmite acestuia ca are un singur lucru in comun cu Briatore, respectiv: "apetitul pentru futomodele. Numai ca el trece mai repede de la una la alta, tu doar o expui pe blog pe a ta sa vina toti labagii sa-ti faca trafic, si apoi sa te mandresti cu el in fata "pulifricilor"!", isi incheie Serban Huidu postarea pe blog.

Conflict vechi intre Huidu si Badea

Mircea Badea si Serban Huidu si-au aruncat "complimente" si anul trecut, in octombrie, cand au ajuns la cutite, dupa ce o buna perioada de timp s-au rezumat doar la a-si comenta unul altuia viata in emisiunile pe care le fac la Antena 1 si, respectiv, Prima TV.

Atunci, Mircea Badea l-a numit pe Hui-du in emi-siunea sa, "In gura presei", "pitic erotic", "chel si gras" si "inspai-man-tator de prost".

Anterior, Ser-ban postase pe blogul sau un CV despre cariera prin televiziune a lui Badea, material care se incheia cu o adresare nu tocmai pe placul lui Mircea: "Hai ca vomit! Mars, ma deontologule!".

Carcotasul mai spune ca Badea este "un monument de ipo-crizie", "un lingau si un pupincurist". Ba mai mult, conform lui Huidu, "nimic nu e mai racoritor pentru Mircea decat o flegma bine tintita in locul pe care l-a lins cu strasnicie atata amar de vreme!".

Mir--cea a replicat spu-nand ca "acest pitic e-ro-tic se chinuie sa faca dezvaluiri. Sa-ra-cu', vine cu un CV in-complet al meu... ne aduce la cunostinta ce am facut eu... el, sara-cu', e prost rau. M-a facut corupt, mogul. Micutul... Huidu, esti extraor-dinar de prost. Infio-rator de prost. Iti curge oare scuipat din gura? Ar trebui, la cat esti de prost".

Mircea Badea, din nou, in gura CNA

Limbajul vulgar si instigarea la violenta, motivele pentru care "In gura presei" a fost amendata din nou, joi, 8 ianuarie. De mai bine de doua luni, emisiunea lui Badea este analizata de Consiliul Audiovizualului in aproape fiecare sedinta.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a amendat posturile Antena 3 si Antena 1 cu cate 5.000 de RON pentru doua editii ale emisiunii "In gura presei" in care realizatorul Mircea Badea ar fi folosit un "limbaj vulgar" si ar fi "instigat la violenta" telespectatorii.

"In emisiunea respectiva s-au folosit termeni care intra la limbaj injurios, de exemplu << cacat >> si pe de alta parte s-a instigat la violenta in sensul in care s-au folosit expresii de genul: << mi-a venit sa-l omor >> sau << mi-a venit sa-i torn acid pe gat >>.

Mircea Badea raspunde CNA - ului

Realizatorul emisiunii "In gura presei", Mircea Badea, a raspuns pe propriul blog deciziei CNA de a-l amenda spunand ca a fost sanctionat pentru ca asa vor "posesorii bucilor grase prost sterse cu rang de secretar de stat".

In replica la decizia CNA de a amenda posturile Antena 1 si Antena 3 pentru emisiunea "In gura presei", Mircea Badea raspunde: "dar ce am facut? Am indraznit sa ma revolt pe un post public pentru mizeria la care am fost supus la mine in tara? Da! Nu e voie! Sau cel putin, eu nu am voie", afirma pe blogul sau realizatorul emisiunii de la Antena 3.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Serban Huidu, #mircea badea, #conflict mai vechi, #injuraturi, #vedete TV , #Mircea Badea