Presa de azi: Huidu isi revine spectaculos, Cronica se reuneste la Innsbruck

Duminica, 02 Ianuarie 2011, ora 09:53
6403 citiri
Presa de azi: Huidu isi revine spectaculos, Cronica se reuneste la Innsbruck

Cotidienele romanesti anunta duminica, cu bucurie, ca realizatorul TV Serban Huidu a inceput sa isi revina din coma indusa dupa un nefericit accident la schi in Austria si ca medicii sunt optimisti cu privire la evolutia starii sale de sanatate.

Gandul scrie ca binecunoscutul "carcotas" s-a ridicat pe pat si a vorbit cu familia si cu medicii de la spitalul din statiunea austriaca Innsbruck.

"E minunat sa il vad ca poate vorbi. Se poarte ridica, vorbeste, comunica bine cu doctorii si cu personalul medical. A intrebat de copii", a povestit sotia sa, Cristina Huidu.

Medicii au anuntat, sambata, intr-un buletin medical, ca Huidu este in continuare internat la Terapie Intensiva si este supus unui tratament medicamentos. Acestia au precizat ca sunt multumiti de rezultatele testelor la care a fost supus Serban Huidu, fiind semne clare de revenire.

Conform medicilor, refacerea completa a lui Serban Huidu este o chestiune "de saptamani", insa personalul medical s-a declarat optimist.

Adevarul a aflat ca toti colegii lui Huidu se indreapta spre Austria, pentru a fi alaturi de el. Sub titlul "Cronica Carcotasilor se reuneste la Innsbruck, unde Huidu inca resimte coma indusa de medici", cotidianul relateaza ca sotia Cristina si fratele Vlad Huidu, alaturi de alti cativa prieteni, au facut Revelionul intr-un hotel de langa Innsbruck, pentru ca nu au fost lasati de medici sa ramana la spital si de Revelion.

In plus, saptamana viitoare, Cronica Carcotasilor se reuneste la Innsbruck. Mihai Gainusa, colegul lui Serban Huidu, a fost la Innsbruck joi, vineri a plecat in Romania, iar luni se va intoarce in Austria. Miercuri este asteptat sa soseasca la Innsbruck si Catalin Dezbracatu, alaturi de alti membri ai Cronicii Carcotasilor.

Cotidianul a descoperit ca timisoreanca Maria Filip, care a plecat din tara de opt ani si lucreaza ca asistenta la sectia de Chirurgie Cardiaca, de la Spitalul Universitar din Innsbruck, a fost rugata de catre colegii ei sa fie translator pentru rudele lui Serban Huidu.

"M-au sunat ca au nevoie de mine sa fac pe translatorul, pentru ca a venit un pacient din Romania. Nu stiam despre cine e vorba. Mi-au spus doar ca este un VIP. Am ramas uimita cand am aflat cine este. Inainte sa plec din Romania ma uitam si eu la Cronica Carcotasilor", a povestit Maria Filip.

Cotidianul relateaza ca medicii de la Spitalul Universitar din Innsbruck, unde Serban Huidu se afla internat, se declara multumiti de starea de sanatate a realizatorului TV, ei anuntand ca in ultimele trei zile nu au fost inregistrate complicatii.

Mihai Gainusa, care a mers la Spitalul Universitar din Innsbruck sa isi viziteze colegul, spunea, joi seara, ca acesta a fost detubat, si-a recunoscut sotia si sigur se va face bine.

Evenimentul Zilei precizeaza totusi ca medicii care il trateaza pe Serban Huidu la Spitalul Universitar din Innsburck vor decide duminica cat timp trebuie sa mai stea internat in spital.

"Medicii sunt foarte optimisti in ceea ce priveste starea lui de sanatate. Din cate am inteles, este posibil sa existe ceva probleme cu recuperarea, deoarece ea va dura cateva saptamani. Cand am venit aici ma asteptam sa arate mai rau. Insa l-am vazut si nu are decat o vanataie pe frunte. In rest era OK. A avut noroc cu casca", a declarat pentru EVZ Mihai Gainusa.

Publicatia Click a stat de vorba cu sotia lui Huidu, care a spus ca "E bine! Serban a vorbit cu noi". "E bine, slava Domnului, a vorbit cu noi, a intrebat de copii", a spus Cristina Huidu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis se teme cu privire la eventuale tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL după ce partidele au decis să susțină candidați diferiți la primăria Capitalei în...
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
#Serban Huidu accident, #Serban Huidu coma, #serban huidu revenire , #stiri Serban Huidu