Serban Huidu si-a revenit

Sambata, 01 Ianuarie 2011, ora 18:26
11063 citiri
Serban Huidu si-a revenit
Foto: Arhiva

Serban Huidu si-a revenit, sambata seara, si a vorbit cu membrii familiei.

Huidu s-a ridicat, sambata, pe marginea patului, a vorbit cu sotia sa si a intrebat de copii. Performanta medicala este remarcabila, avand in vedere ca medicii se asteptau ca cel devreme duminica, Serban Huidu sa inceapa sa comunice cu cei din jurul lui.

"E minunat sa il vad ca poate vorbi. Se poarte ridica, vorbeste, comunica bine cu doctorii si cu personalul medical. A intrebat de copii", a declarat Cristina Huidu, sotia realizatorului TV, intr-o intervenie la Prima TV.

Potrivit medicilor austrieci, iesirea din coma indusa artificial s-a realizat treptat, iar testele arata ca viata lui Serban Huidu este in afara oricarui pericol.

Totodata, realizatorul TV ar putea fi mutat, zilele urmatoare, de la terapie intensiva intr-un salon normal. Saptamana viitoare, medicii vor decide daca Serban Huidu va mai ramane internat la Innsbruck sau daca va putea fi adus in tara.

Serban Huidu iese din coma: Luni va putea vorbi

Medicii continua examinarile, dar sunt multumiti de starea de sanatate a carcotasului, despre care spun ca este stabila, specificand ca "nu exista si nu au existat complicatii". Potrivit acestora, pacientul se va recupera complet in cateva saptamani.

Potrivit datelor oferite de reprezentantii Prima Tv, dar si de familie, miercuri seara, dupa accidentul grav suferit la ski, medicii austrieci i-au indus o coma artificiala pentru a putea face toate investigatiile necesare.

Serban Huidu, in coma in Austria - Vezi ce au spus medicii despre starea sa de sanatate

Serban Huidu s-a accidentat, miercuri seara, pe partia de la Innsbruck, unde s-a lovit de un copac. Realizatorul TV in varsta de 34 de ani, care purta casca de protectie, a suferit o fractura cu sangerare la nivelul capului. El a fost dus de salvamontisti la un elicopter care l-a transportat la Spitalul Universitar din Innsbruck, unde i-a fost indusa starea de coma, pentru a i se putea face analize.

Desi la inceput se vehicula ideea ca Huidu ar fi ocolit niste copii cand s-a produs accidentul, politia austriaca arata ca de fapt cauza a reprezentat-o starea partiei, lui Huidu blocandu-i-se schiul intr-un sant ud.

"La data de 29-12-2010, orele 13.45 un tanar roman in varsta de 34 de ani, schia, impreuna cu familia sa, in masivul Patscherkofel, zona Patsch. Purta casca. In zona neteda a partiei, a intalnit un sant ud, in care i s-a blocat un schi si s-a prabusit in partea stanga a partiei, aproximativ 10 metri, printre copacii din padure. A suferit leziuni grave la cap. Romanul a fost ransportat pe o distanta de 40 de metri pana la elicopterul medical de urgenta, care l-a transportat la spitalul din Innsbruck", anunta un comunicat al politiei austriece.

Înțepături între candidații Alianței PSD-PNL. Burduja o șicanează pe Firea: "Dacă era o alternativă pentru Primăria Capitalei, nu m-aș fi înscris în cursă"
Înțepături între candidații Alianței PSD-PNL. Burduja o șicanează pe Firea: "Dacă era o alternativă pentru Primăria Capitalei, nu m-aș fi înscris în cursă"
Candidat PNL la funcţia de primar al Capitalei, Sebastian Burduja, susține că s-a înscris într-o cursă electorală "strânsă", în care toți cei "patru candidaţi cu şanse", iar voturile...
Ce urmărește Ciolacu prin restrângerea atribuțiilor primarului Capitalei. Anticipează un eșec de proporții? „O dezavuare subtilă a doamnei Firea”
Ce urmărește Ciolacu prin restrângerea atribuțiilor primarului Capitalei. Anticipează un eșec de proporții? „O dezavuare subtilă a doamnei Firea”
A mai rămas aproximativ o luna și o săptămână până la alegerile locale, iar PSD de-abia a lansat-o în cursa pentru Capitală pe Gabriela Firea. Social-democrații sunt conștienți că...
#Serban Huidu revenit, #Serban Huidu accident Austria, #Serban Huidu stare sanatate , #stiri Serban Huidu