Serban Mihailescu: Daca as fi putut sa ma apar, votul ar fi fost altfel

Miercuri, 10 Iunie 2009, ora 11:10
1018 citiri
Serban Mihailescu: Daca as fi putut sa ma apar, votul ar fi fost altfel

Dupa ce comisia juridica a Senatului a dat aviz favorabil urmaririi penale a lui Serban Mihailescu, acesta spune ca "nu este deloc ingrijorat in legatura cu ce i se poate intampla", insa regreta faptul ca nu a putut sa se apere.

El adauga ca va contesta procedura la Biroul Permanent al Senatului, sustinand ca nu a fost anuntat de faptul ca s-a discutat problema cercetarii sale penale in Senat.

"Am vazut si eu ce s-a intamplat, pe mine nu m-a anuntat nimeni la aceste dezbateri, sunt in concediu medical legal. N-am putut sa-mi sustin vinovatia in fata comisiei", a spus Mihailescu, contactat telefonic de Antena 3.

Intrebat de ce crede ca senatorii au aprobat cererea procurorilor de a trimite in instanta dosarul in care este acuzat de luare de mita si de nerespectarea regimului armelor si munitiilor. "In lipsa unei aparari din partea mea, mi se pare logic. Daca as fi fost audiat in Senat votul ar fi fost cu totul altfel", a spus Mihailescu.

DNA a cerut avizul Senatului pentru inceperea urmaririi penale a senatorului PSD Serban Mihailescu pentru infractiunea de primire de foloase necuvenite si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Dosarul a fost deschis in urma denuntului facut de fostul consilier al lui Mihailescu, Fanel Pavalache. Cel din urma a fost arestat in 2002, in primul mare dosar de coruptie si a fost condamnat la sase ani de inchisoare, in 2004, fiind eliberat conditionat in iunie anul trecut.

(L.S.)

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Serban Mihailescu, #comisia juridica Senat, #Mihailescu cercetat penal , #senator