Serban Mihailescu isi asuma porecla de Micky Spaga

Joi, 29 Aprilie 2010, ora 13:22
2343 citiri
Serban Mihailescu isi asuma porecla de Micky Spaga

Senatorul independent Serban Mihailescu a declarat, joi, ca isi asuma porecla de Micky Spaga, dar ca ar fi trebuit sa se apere mai bine atunci cand a primit-o.

Mihailescu mai spune ca porecla nu are legatura cu dosarul in care este anchetat, ci i-a fost data de un ziar francez.

"Porecla nu a avut nicio legatura cu acest dosar, in primul rand. A aparut mult mai devreme. A fost intr-un ziar francez data pentru prima data. Nu m-am aparat bine, ca sa fie clar.

Am facut o greseala si-am crezut ca e asa, o chestiune spusa pe culoare. Am cateva banuieli, dar n-au niciun fel de valoare fata de faptul ca ea exista. Si, ma rog, acum m-am obisnuit. Dar a fost greseala mea ca nu m-am aparat la momentul respectiv, corect, legat de aceasta chestiune", a declarat Mihailescu la Antena3.

Senatorul sustine ca a primit aceasta porecla din cauza oamenilor din jurul sau, mai exact din cauza lui Fanel Pavalache.

"Ar trebui sa spun ca anumiti colaboratori ai mei nu au avut cele mai bune practici, ca sa zic asa, pe langa biroul care a fost. De exemplu, acest Pavalache, care ne-a facut atata rau din punct de vedere mediatic, a fost condamnat pentru spaga. In cu totul alta chestiune. Dupa care, ca sa scurteze pedeapsa, in limbajul tipic, mi-a facut mie un denunt super profesionist (...) Atata vreme cat un consilier a fost condamnat in justitie, e suficient unul", a mai precizat senatorul independent.

Serban Mihailescu, trimis in judecata de DNA

Serban Mihailescu a fost trimis in judecata marti de catre procurorii DNA, dupa opt ani de la inceperea anchetei in dosarul armelor de vanatoare, in legatura cu savarsirea infractiunilor de nerespectare a regimului munitiilor si primire de foloase necuvenite.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Serban Mihailescu Micky Spaga, #asuma porecla Micky Spaga , #senator
Comentarii
Poza Iogica
Iogica
rank 5
daca francezii stiau mai bine ca noi, ce indeletniciri are nea Spaga asta, va dati seama, oameni buni, in ce tara traim, si cat de bine PSD-ii isi ascund adevaratele comori, spagarii, comisionarii, manglitorii, banditii, degeneratii astia, care nu vor lua