Fanii Simonei Halep, pusi la zid de americani: Serena Williams, huiduita si jignita de romani

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Vineri, 03 Aprilie 2015, ora 21:59
18389 citiri
Fanii Simonei Halep, pusi la zid de americani: Serena Williams, huiduita si jignita de romani
Foto: USA Today

Fanii Simonei Halep sunt pusi la zid de jurnalistii americani din cauza atitudinii pe care acestia au avut-o fata de Serena Williams in semifinala de la Miami.

Una dintre cele mai importante publicatii de peste Ocean, USA Today, scrie ca sustinatorii romancei au huiduit-o copios si chiar au jignit-o pe Serena pe "centralul" din Miami, considerat de multi o a doua casa a numarului 1 mondial.

Americanii argumenteaza ca sustinerea favoritului poate merge doar pana intr-un anumit punct si ca desconsiderarea adversarului nu isi are loc la meciurile de tenis.

"In timpul unei semifinale de la Miami, casa ei din ultimii 13 ani, Serena Williams a fost huiduita copios de grupuri de fani romani care o sustineau pe adversara ei, Simona Halep. Chiar daca au existat destul de multe incurajari pentru Serena, a fost totusi o atitudine dezamagitoare a publicului din Miami, care nu a contestat niciodata atitudinea fanilor lui Halep, asistand apatici la huiduielile si jignirile acestora.

Nu avem nimic cu oamenii care vor sa isi sustina zgomotos un compatriot, dar reporterii de la fata locului spun ca jignirile au fost mai dure decat cele care se aud in mod normal in tribune.

Intr-o pauza, arbitrul de scaun chiar i-a spus Serenei sa nu ia personal atitudinea spectatorilor. Dar ea a parut afectata. A sustine un sportiv este una, dar a nu avea respect pentru un adversar este altceva. Aici n-a fost un meci de Cupa Davis sau Fed Cup, asa ceva nu trebuie sa se intample in timpul unui turneu de tenis.

Arbitrul care a dezavantajat-o pe Simona Halep in finala de la Roland Garros, deranjat de fanii romancei - ce mesaj le-a transmis

A fost o atitudine patetica a fanilor lui Halep, insa n-au existat resentimente intre cele doua jucatoare. Ele au impartasit un moment aparte la finalul meciului, la fileu. Iar daca ne uitam la cum au jucat, este o scena pe care o vom vedea tot mai mult in urmatorii ani", scriu cei de la USA Today.

Simona Halep, invinsa de Serena Williams dupa un meci electrizant

Simona Halep a fost invinsa de Serena Williams in semifinalele turneului WTA de la Miami. Sportiva americana s-a impus greu, in trei seturi disputate, scor 6-2, 4-6, 7-5.

Serena s-a calificat astfel in finala de la Miami, acolo unde o va intalni pe spaniola Carla Suarez Navarro intr-o partida ce va fi transmisa in direct pe site-ul Ziare.com sambata seara.

Lectia data de fanii Simonei Halep la Miami: "Merita respectul tuturor, sunt incredibili"

Simona a avut parte de un sprijin uimitor la Miami, fiind sustinuta din tribune de sute de oameni, in special romani stabiliti in Statele Unite.

Acestia au aplaudat nu doar reusitele lui Halep, ci la un moment dat primeau cu aplauze greselile Serenei, atitudine care a deranjat-o teribil pe aceasta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Simona Halep fani Miami, #Simona Halep Serena Williams Miami, #fani Halep SUA , #Simona Halep