Serena Williams, in sferturi la Madrid dupa o intalnire de infarct. Cea mai frumoasa partida a anului

Miercuri, 06 Mai 2015, ora 17:59
20322 citiri
Serena Williams, in sferturi la Madrid dupa o intalnire de infarct. Cea mai frumoasa partida a anului
Foto: WTA

Serena Williams s-a calificat miercuri in sferturile de finala ale turneului de la Madrid dupa o partida fabuloasa.

Tenismena americana aflata pe locul 1 in ierarhia WTA a trecut in optimi de fostul lider, bielorusa Victoria Azarenka, in trei seturi, scor 7-6/5, 3-6, 7-6/1.

Cele doua tenismene au oferit o partida incredibila, care are toate sansele sa castige titlul de cel mai frumos meci de tenis din 2015.

Doua ore si 44 de minute a durat intalnirea dintre Williams si Azarenka.

In primul set, Serena si Victoria au mers cap la cap pana in tie-break. Bielorusa s-a distantat la 5-1, insa americanca a revenit fantastic si s-a impus cu 7-5, dupa 6 puncte castigate la rand.

Victoria Azarenka, aflata in acest moment pe pozitia 31 in clasamentul WTA, n-a cedat si in setul doi a surclasat-o pe Serena cu un 6-3, impingand astfel meciul in decisiv. Si ce set a fost.

La fel ca-n primul, Williams si Azarenka au aratat un tenis exceptional si au ajuns din nou la 5-5. A fost momentul in care jucatoarea pregatita de Wim Fissette a facut un break si a servit pentru castigarea jocului. Bielorusa s-a dus rapid la 40-0 si se pregatea de o victorie spectaculoasa, numai ca Serena a salvat cele trei mingi de meci si s-a impus apoi cu 7-1 in tie-break, pentru o victorie superba.

A fost cea de-a 18-a intalnire directa intre cele doua, iar scorul e acum 15-3 in favoarea americancei.

In sferturi, Serena Williams va juca joi impotriva castigatoarei intalnirii dintre Ana Ivanovici si Carla Suarez Navarro.

Ati putut urmari, in direct pe site-ul Ziare.com, evolutia scorului in partida dintre numarul 1 mondial, Serena Williams, si fostul lider al ierarhiei WTA, Victoria Azarenka.

Desfasurarea partidei:

Serena Williams - Victoria Azarenka 7-6/5, 3-6, 7-6/1

ora 17:56 - Serena Williams se impune cu 7-1 la tie-break si castiga o partida de-a dreptul senzationala.

ora 17:49 - Azarenka a servit pentru castigarea meciului. S-a desprins la 40-0, cu trei mingi de meci, dar Serena a revenit din nou fantastic si setul decisiv se decide la tie-break.

ora 16:47 - Azarenka joaca incantator in setul doi, pe care si-l adjudeca si impinge meciul in decisiv.

ora 16:08 - Primul set merge in contul Serenei, dar extrem de greu. Cele doua tenismene au mers cap la cap pana in tie-break. Acolo, Azarenka s-a distantat la 5-1, insa Serena a avut o revenire uimitoare si s-a impus cu 7-5.

ora 15:05 - A inceput partida.

INFO: Va fi cea de-a 18-a confruntare intre Azarenka si Williams. Dupa 17 intalniri, scorul intalnirilor directe e net favorabil in favoarea americancei, scor 14-3.

Meci de foc la Madrid: Cu cine va juca Serena Williams

INFO: Victoria Azarenka, aflata in prezent pe locul 31 WTA, e antrenata incepand din acest an de fostul antrenor al Simonei Halep, Wim Fissette.

Turneul de la Madrid, dotat cu premii in valoare totala de 4,7 milioane de euro, se desfasoara in perioada 2-10 mai.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Serena Williams sferturi Madrid, #LIVE Serena Williams Victoria Azarenka , #stiri Serena Williams