Reactia Serenei Williams dupa finala pierduta la US Open 2018

Duminica, 09 Septembrie 2018, ora 08:05
29854 citiri
Reactia Serenei Williams dupa finala pierduta la US Open 2018
Foto: usopen.org

Serena Williams a vorbit despre scandalul de proportii ce a avut loc in timpul finalei de la US Open 2018, cand a fost acuzata ca triseaza si i-a spus arbitrului ca este hot.

Dupa ce a fost penalizata pentru ca a primit sfaturi din partea antrenorului Patrick Mouratoglou, Serena a fost penalizata cu un game pentru ca i-a spus arbitrului Carlos Ramos ca este "hot".

Serena a spus ca, pe teren, a luptat pentru drepturile femeilor si ca s-a simtit discriminata.

"M-am ridicat pentru ceea ce cred, pentru ceea ce este corect! Cred ca este o lectie pe care trebuie sa o invatam! I-am spus arbitrului ca este un hot pentru ca mi-a luat un punct! M-a acuzat ca am trisat desi nu trisam! Am avut o discutie buna cu el, i-am zis ca-mi stie caracterul, ca ma stie bine. Mi-a zis ca intelege, apoi m-am asezat si i-am zis si eu ca inteleg ce a vazut, deoarece m-am uitat la loja mea si poate ca parea ca am primit sfaturi, dar n-a fost asa. Nu am nevoie sa trisez ca sa castig, am castigat destul! Am fost pe aceeasi lungime de unda cu el, m-a inteles.

Am vazut barbati care au strigat arbitrilor diverse lucruri. Eu sunt aici sa lupt pentru drepturile femeilor si pentru egalitate! I-am spus ca e hot si mi-a luat un game, ceea ce mi se pare sexist! Niciodata nu i-a luat un game unui barbat care i-a spus ca e hot! Ma da peste cap! Voi continua sa lupt pentru drepturile femeilor si pentru egalitate, asa cum Alize Cornet isi poate da tricoul jos pe teren fara sa fie amendata. E incredibil!", a spus Serena la conferinta de presa.

Finala de la US Open 2018 a dat peste cap pronosticurile specialistilor. Americanca Serena Williams a fost invinsa in doua seturi de japoneza Naomi Osaka.

Tanara nipona s-a impus fara mari emotii cu 6-2, 6-4, dupa un meci ce a durat o ora si 19 minute.

Pe fondul jocului slab, Serena Williams si-a pierdut cumpatul si a provocat si un scandal de proportii, in care l-a acuzat pe arbitru ca o fura si ca este sexist.

Acesta est primul titlu de Grand Slam din cariera lui Naomi Osaka, la doar 20 de ani.

C.S.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#Serena Williams US Open, #Serena Williams Naomi Osaka , #stiri Serena Williams