Sharapova si Serena Williams, primele declaratii inaintea finalei Australian Open

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 29 Ianuarie 2015, ora 12:56
3367 citiri
Sharapova si Serena Williams, primele declaratii inaintea finalei Australian Open
Foto: sportzwiki.com

Maria Sharapova si Serena Williams au dat primele declaratii despre finala feminina de la Australian Open.

Cele doua s-au calificat in ultimul act de la Melbourne dupa ce s-au impus in semifinalele de joi dimineata.

Serena Williams este constienta ca porneste ca favorita in disputa de sambata, insa nu uita ca Sharapova este un adversar redutabil.

"Toata lumea se asteapta ca eu sa castig, dar Maria joaca fenomenal. Era aproape eliminata, dar si-a revenit si s-a calificat mai departe, iar acum joaca din ce in ce mai bine.

Cred ca e foarte bine ca numarul 1 si numarul 2 din clasamentul WTA se vor intalni in finala. Cred ca va fi un meci interesant", a declarat Williams.

La randul ei, "Masha" anunta ca isi doreste sa rupa blestemul si s-o invinga, in sfarsit, pe Serena.

"Cred ca forta si agresivitatea ei m-au facut intotdeauna putin prea agresiva, sa incerc mai mult decat pot. Reuseste sa isi forteze adversarele sa greseasca. Pentru mine a fost dificil sa joc impotriva ei pana acum, dar sunt gata sa incerc din nou. Voi merge pe teren si voi da totul pentru a incerca sa castig", a precizat rusoaica.

Maria Sharapova s-a calificat in finala Australian Open

Maria Sharapova s-a calificat in finala Australian Open dupa ce a invins-o fara probleme, in semifinale, pe conationala sa, Ekaterina Makarova, scor 6-3, 6-2.

De cealalta parte, Serena a avut ceva mai multe probleme in fata lui Madison Keys, dar a obtinut victoria tot in doua seturi, scor 7-6, 6-2.

Serena Williams, calificare cu emotii: Finala de vis la Australian Open

Intalnirea dintre Serena Williams si Maria Sharapova, din finala Australian Open 2015, va fi transmisa in direct pe site-ul Ziare.com sambata dimineata, la ora 10:30.

Ultimul duel dintre Serena si Sharapova a avut loc anul trecut la Miami, sportiva din Statele Unite impunandu-se in doua seturi.

De altfel, rusoaica n-a mai reusit s-o invinga pe Williams din finala Turneului Campioanelor din 2004, avand mai mult de un deceniu de cand n-a mai cunoscut gustul victoriei in duelurile directe.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#Sharapova Serena Australian Open 2015, #Sharapova Serena Williams Australian Open, #Australian Open finala 2015 , #WTA