Sergiu Nicolaescu vrea sa fie parlamentar de Bucuresti

Sambata, 13 Septembrie 2008, ora 13:38
2255 citiri
Sergiu Nicolaescu vrea sa fie parlamentar de Bucuresti

Regizorul Sergiu Nicolaescu si-a exprimat dorinta de candida pentru un colegiu din Bucuresti la alegerile parlamentare, acesta renuntand sa mai candideze in judetul Arad, asa cum a anuntat anterior.

Liderul interimar al social-democratilor aradeni, Marius Lazar, a mentionat sambata ca pe listele Aliantei PSD-PC, in Arad, ar putea candida si doi conservatori, informeaza NewsIn.

Este vorba de deputatul Lia Ardelean, vicepresedinte PC la nivel national si fost presedinte al filialei locale, precum si Dorel Popa, primar al Aradului in mandatul 2000-2004 si fost presedinte al organizatiei judetene a PSD, inainte sa demisioneze ca urmare a rezultatelor slabe de la alegerile locale din 2004.

"Varianta cu Sergiu Nicolaescu nu mai este valabila pentru Arad, domnia sa optand, pana la urma, pentru un colegiu din Bucuresti. In sedinta Biroului Coordonator Judetean a PSD Arad de sambata vom propune celor doi conservatori colegiile, urmand ca ei sa se decida asupra candidaturii lor. Sa vedem daca le vor accepta", a precizat Marius Lazar.

Printre cei care vor mai candida din partea Aliantei PSD-PC la alegerile parlamentare, pentru un mandat de senator in judetul Arad, sunt fostul senator Avram Craciun si Sabin Maris, fost prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Arad, functie din care s-a pensionat in acest an.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Turneul lui Ion Țiriac de la București s-a ”golit” de vedete. Ce-au făcut românii
Turneul lui Ion Țiriac de la București s-a ”golit” de vedete. Ce-au făcut românii
Trei nume importante, Stan Wawrinka, Denis Shapovalov şi Lorenzo Sonego, au părăsit turneul de tenis Ţiriac Open (ATP 250), dotat cu premii totale de 579.320 de euro, după ce au pierdut...
Nancy Faeser la București: fotbal și Schengen
Nancy Faeser la București: fotbal și Schengen
Ministra germană de Interne Faeser a vizitat ieri și azi Bulgaria și România. Schengen, migrația ilegală și siguranța suporterilor la campionatul european de fotbal au fost temele discutate...
#Sergiu Nicolaescu, #candidatura, #PSD, #colegiu, #Bucuresti , #regizor