Sever Voinescu: Daca a fost atac energetic la Geoana, a fost cand s-a nascut

Luni, 18 Ianuarie 2010, ora 07:56
4182 citiri
Sever Voinescu: Daca a fost atac energetic la Geoana, a fost cand s-a nascut

Deputatul PD-L Sever Voinescu a ironizat afirmatiile facute de Mircea si Mihaela Geoana despre "atacul energetic" la care ar fi fost supus liderul PSD, opinand ca daca a existat un astfel de atac la Geoana, el a avut loc acum 51 de ani, atunci cand acesta s-a nascut.

"Venind incoace, mai multi amici mi-au sugerat sa va spun povesti SF, cum ca ne-am fi intalnit cu Golum si Jedi (personaje de fictiune din filmele "Stapanul inelelor" si respectiv "Razboiul stelelor" - n.r.) deodata si am fi luat, noi cei de la PDL, raza violeta cu care ne-am dus la batalie. Am o singura versiune proprie: daca a fost vreun atac energetic, e posibil sa fi fost acum 51 de ani, cand s-a nascut domnul Geoana", a spus ironic Sever Voinescu, la Realitatea TV.

El l-a persiflat si pe deputatul PSD Nicolae Banicioiu, care afirmase ca ar vrea sa ancheteze desfasurarea dezbaterii finale, deoarece a vazut acolo niste persoane "dubioase" despre care ar fi aflat ulterior ca sunt "mari specialisti in parapsihologie".

"Eu sunt gata sa cer o comisie de ancheta. Simt ca domnul Radu Stroe l-a bombardat energetic pe tanarul meu coleg (Honorius Prigoana, care a pierdut alegerile in colegiul 1, n.r.) si culoarea puloverului (Stroe avea in seara alegerilor un pulover mov), este o dovada. Atunci cand amicul meu Nicu Banicioiu va propune in Parlament o comisie de ancheta pentru subiectul alegerilor prezidentiale, varianta energetica, la fel voi face si eu pentru aceste alegeri din acest colegiu", si-a continuat ironiile fostul purtator de cuvant al lui Traian Basescu.

Voinescu a mai atentionat asupra problemelor care ar fi putut sa apara daca Romania ar fi avut un presedinte care sa creada in asemenea lucruri. "Daca-mi permiteti sa inchei subiectul acesta ridicol al explicatiilor familiei Geoana pentru pierderea alegerilor, intelegand durerea prin care trece familia Geoana, intelegand ca, psihologic, dupa ce treci printr-un moment traumatic ai la inceput faza in care negi evidenta - am avut-o, s-au cerut renumarari, s-au reclamat furturi - dupa care te obisnuiesti cu ideea ca ai pierdut si incepi sa cauti explicatii de dincolo de tine.

Dar evident, momentul de luciditate vine si eu sunt convins ca domnul Geoana, la un moment dat, isi va da seama de ce a pierdut alegerile. Dar vreau sa va spun foarte serios. Va dati seama ce s-ar fi intamplat daca un om care gandeste asa ar fi ajuns presedintele Romaniei? Daca un om care spune 'am pierdut alegerile pentru ca am fost atacat energetic' ar fi ajuns presedintele Romaniei, va dati seama in ce situatie de vulnerabilitate ne-am fi aflat", a mai aratat deputatul PD-L.

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#Voinescu Geoana atac energetic, #Geoana atac energetic , #deputat