Voinescu acuza josnicia mogulilor care il ataca pe Basescu

Vineri, 01 Octombrie 2010, ora 11:48
2132 citiri
Voinescu acuza josnicia mogulilor care il ataca pe Basescu

Intr-un atac virulent la adresa "mogulilor" din presa, deputatul PD-L Sever Voinescu le-a cerut, vineri, romanilor, sa nu se lase inselati de manipularile politice ale lui Victor Ponta sau de cele mediatice ale trusturilor de presa conduse de Sorin Ovidiu Vintu si Dan Voiculescu.

"Asediul politico-mediatic impotriva presedintelui a devenit si mai josnic. In Romania, raul invins de votul oamenilor a revenit si se manifesta cu verocitate. Se spune ca raul, odata invins, revine in forme mai subtile, dar mai agresive. Acesta a revenit, dar nu mai subtil, pentru ca se manifesta zilnic la televizor, si in mod sigur mai agresiv", a spus Voinescu, in cadrul unei declaratii de presa.

Iesirea deputatului PD-L a survenit la scurt timp dupa ce chiar premierul Emil Boc i-a atacat pe "moguli", afirmand ca "mogulii si politicienii si-au dat mana pentru suspendarea presedintelui".

Gafa a la Udrea, facuta de Boc: Norvegia, membra UE

"PD-L considera ca opinia publica trebuie sa afle care sunt dorintele maladive ale lui Dan Voiculescu si ale lui Sorin Ovidiu Vintu. Adevaratele motive tin de situatia financiara sau judiciara a celor doi domni. Din 2005 incoace, nici dl Vintu nici dl Voiculescu nu au mai putut sa jefuiasca din banul public. Romanii platesc si acum costul jafurilor facute de moguli", a mai afirmat Sever Voinescu.

Reclamand o serie de atacuri concertate, ale Opozitiei si ale trusturilor de presa, impotriva lui Traian Basescu, Voinescu este de parere ca "atacul politic este dat prin politicieni comandati, iar atacul mediatic este dat de jurnalisti aflati sub solda. Se vede de la o posta coordonarea dintre atacurile politice ale dlui Ponta si campania mediatica dusa de trustul condus de dl Vintu".

Cerandu-le romanilor sa nu plece urechea la manipularile si campania "de ura" dusa de Vintu si Voiculescu, deputatul PD-L a mai avertizat ca "instabilitatea politica este cel mai mare rau care poate afecta Romania".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Sever Voinescu moguli, #moguli atac PDL , #PDL
Comentarii
Poza Arthas
Arthas
rank 4
Si populatia tarii acuza josnicia pedistilor care ne-au distrus tara.