Voinescu, despre Ponta: In loc sa guverneze, fac tot felul de porcarii si de tampenii!

Luni, 20 August 2012, ora 20:07
4390 citiri
Voinescu, despre Ponta: In loc sa guverneze, fac tot felul de porcarii si de tampenii!

Vicepresedintele PDL Sever Voinescu a afirmat ca prim-ministrul Victor Ponta face plangeri penale, in loc sa guverneze, deoarece "asta stie, asta face".

Liderul democrat-liberal i-a raspuns astfel premierului Ponta, care a declarat, luni, ca USL va face plangeri penale tuturor membrilor PDL care au impiedicat cetatenii Romaniei sa mearga la votul pentru referendumul din 29 iulie.

"M-am saturat de plangerile penale ale lui Victor Ponta. Dumnezeu stie ce e in capul lui, habar n-am. Victor Ponta, in loc sa guverneze, face plangeri penale. M-am saturat de atatea plangeri penale de la Victor Ponta... Asta stie, asta face. Nu e important, nu exista ca subiect", a declarat Sever Voinescu, pentru Ziare.com.

Ponta: Plangeri penale impotriva liderilor PDL care au impiedicat oamenii sa mearga la vot (Video)

"Vom face plangeri penale impotriva tuturor liderilor PDL care au incalcat Legea referendumului. Prin orice mijloc, au impiedicat oamenii sa voteze la referendum. Vor fi mii de asemenea plangeri", a declarat Victor Ponta, luni.

"Plangerile penale ale USL arata cat de mici, provinciali si penibili sunt"

Vorbind despre situatia listelor electorale permanente, despre numarul romanilor inscrisi pe aceste liste, dar si despre noile cifre care au fost transmise luni de Guvern catre CCR, deputatul PDL a sustinut ca Guvernul "nu e in stare sa comunice numarul cetatenilor cu drept de vot", completand ca Executivul face "tot felul de porcarii si de tampenii".

Guvernul a trimis datele CCR - Aproape 35.000 de romani, radiati de pe listele electorale

"M-am saturat si de prostiile astea. Guvernul nu e in stare sa comunice o data pentru totdeauna numarul cetatenilor cu drept de vot, despre asta vorbim, asta trebuie sa cuprinda lista - numarul de cetateni cu drept de vot.

Si fac fel de fel de porcarii, doar-doar sa pescuiasca rezultatul care le trebuie, cand este evident ca romanii nu au fost interesati de agenda lor de a-l demite pe Traian Basescu. Ca si Ponta cu plangerile penale, in loc sa guverneze fac tot felul de porcarii si de tampenii", a subliniat Sever Voinescu.

Liderul democrat-liberal considera ca reprezentantii USL au aratat "cat de mici, provinciali si penibili sunt ca politicieni", odata cu dezbaterile referitoare la listele electorale permanente.

"Si chestia asta cu coafarea listelor, si plangerile penale ale lui Victor Ponta arata de fapt un singur lucru. Arata cat de mici, cat de provinciali si cat de penibili sunt ca politicieni.

Si e evident ca asta e dimensiunea lor. Dimensiunea lor politica este asta: plangeri penale impotriva adversarilor politici din minut in minut si ajustari de liste si de voturi ca sa iasa dupa cum vor ei. Atat pot face, nimic mai mult. E trist pentru Romania, e chiar dramatic.

Habar n-am daca vor reusi in demersul lor. Cum sa va spun. Nu stiu. Serios, nu stiu", a conchis Sever Voinescu.

Prim-ministrul Victor Ponta a prezentat, luni dupa-amiaza, cifrele care au fost transmise Curtii Constitutionale, referitoare la listele electorale permanente, precizand ca aproape 35.000 de romani vor fi radiati de pe listele electorale permanente.

"34.654 de persoane urmeaza a fi radiate de primarii si de serviciile publice comunitare din listele electorale permanente utilizate la referendumul din 29 iulie", a transmis premierul.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Sever Voinescu plangere penala Ponta, #Victor Ponta plangere penala PDL, #Voinescu liste electorale permanente, #Guvern liste electorale CCR , #PDL