Voinescu: USL induce frica in institutii si vrea sa distruga absolut tot

Vineri, 13 Iulie 2012, ora 19:12
2932 citiri
Voinescu: USL induce frica in institutii si vrea sa distruga absolut tot
Foto: B1 Tv

Vicepresedintele PDL Sever Voinescu a declarat ca USL induce frica in institutiile statului si "vrea sa distruga absolut tot" pentru a avea control asupra statului.

"USL induce frica in institutiile statului, in populatie, in administratia centrala, pentru a-si atinge scopul. (...) USL vrea sa distruga absolut tot pentru a avea control asupra statului, asupra justitiei", a spus liderul democrat-liberal, vineri, in cadrul unei conferinte de presa.

Acesta a subliniat ca social-liberalii isi doresc ca referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu sa se desfasoare in doua zile si a facut si un apel catre cetatenii romani.

"Apelul nostru catre toti romanii este: Nu va fie frica, ganditi cu capul vostru, aparati legea, fiti de partea destinului european al Romaniei si vom castiga impreuna", a afirmat Voinescu.

Vicepresedintele PDL a precizat ca niciun oficial european nu mai asteapta solicitari de la prim-ministrul Victor Ponta, pentru ca "nimeni din Europa nu mai crede in domnul Ponta".

"Domnul Ponta si-a imaginat ca poate minti in Europa, asa cum a mintit in continuu in Romania. In felul in care functioneaza Uniunea Europeana, nu mai este posibil ca un lider roman sa practice limbajul dublu. Acest mesaj dublu este specific propagandei si actiunii bolsevice", a conchis Sever Voinescu.

Ce i-a cerut Barroso lui Ponta - fara ordonante, fara gratieri si fara schimbari la DNA

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a cerut intr-o scrisoare remisa, joi, premierului Victor Ponta, respectarea unei serii de prevederi, printre care cele referitoare la desfasurarea referendumului, atributiile presedintelui interimar Crin Antonescu si evitarea oricarei gratieri.

Comisia Europeana a dat vineri publicitatii cateva dintre cerintele transmise Guvernului Romaniei, in cadrul intrevederii de joi dintre presedintele Comisiei, Jose Manuel Barroso, si prim-ministrul Victor Ponta. Prin acestea, forul european doreste ca Romania sa continue respectarea standardelor europene.

Printre cerinte se numara ca nicio numire sa nu fie dacuta in functiile de procuror general si procuror-sef al DNA, pe perioada in care Crin Antonescu asigura interimatul functiei de presedinte al tarii. Totodata, nu trebuie facute gratieri, pana dupa referendumul din 29 iulie, in timp ce ministri vor fi numiti doar cei care nu au probleme cu ANI.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
#Sever Voinescu USL frica institutii, #Sever Voinescu declaratii USL, #Sever Voinescu minciuna Victor Ponta, #Sever Voinescu referendum demitere Basescu , #PDL