Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.858 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

BIROUL DIN CONSILIUL JUDETEAN SI AUTOTURISMUL DE SERVICIU AL BARONULUI ADRIAN DUICU, NEUTILIZATE DE LUNI DE ZILE

Marti, 29 Iulie 2014, ora 00:59

BIROUL DIN CONSILIUL JUDETEAN SI AUTOTURISMUL DE SERVICIU AL BARONULUI ADRIAN DUICU, NEUTILIZATE DE LUNI DE ZILE Teama pe care presedintele suspendat al Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, a insuflat-o in randul angajatilor CJ a fost atat de mare incat nici acum la cateva luni de la arestarea lui nimeni nu se apropie de biroul sau de autoturismul sau.

Poate nu numai teama insuflata de baronul local, poate si ideea ca inca DNA-ul mai are tehnica de ascultare in biroul cu pricina sau ca pur si simplu autoturismul de teren, un Volkswagen Touareg, al acestuia poarta ghinion.

De altfel, in

Actualitate / stiri Actualitate 19 vizite [ Informatia de Severin ]

PUGILISTA IONELA UNGUREANU, APROAPE DE AURUL EUROPEAN

Luni, 28 Iulie 2014, ora 17:06

PUGILISTA IONELA UNGUREANU, APROAPE DE AURUL EUROPEAN Boxul feminin din Romania reintra in prim-planul mondial dupa ce a reusit sa cucereasca patru medalii la Campionatele Europene pentru Juniori si Tineret, care s-au desfasurat in Italia.

Una dintre medalii a fost adusa de sportiva de la CSM Drobeta, Ionela Ungureanu, care, cu aceasta performanta a adus totodata si prima distinctie internationala boxului feminin mehedintean. Sportiva pregatita de antrenorul Dumitru Cipere a reusit un turneu aproape pefect si doar experienta adversarei din

Sport / stiri Sport 4 vizite [ Informatia de Severin ]

DUICU, PONEA, POPESCU, BADIN SI ALTE SASE PERSOANE, TRIMISI IN JUDECATA IN DOSARUL DE CORUPTIE IN CARE CEI TREI AU FOST ARESTATI PREVENTIV

Luni, 28 Iulie 2014, ora 16:11

DUICU, PONEA, POPESCU, BADIN SI ALTE SASE PERSOANE, TRIMISI IN JUDECATA IN DOSARUL DE CORUPTIE IN CARE CEI TREI AU FOST ARESTATI PREVENTIV Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combatere a coruptiei au dispus trimiterea in judecata a inculpatilor Adrian Duicu, Sefan Ponea si Constantin Ponea in stare de arest preventiv si a altor sase presoane in stare de libertate, in dosarul de coruptie.

Astfel, potrivit DNA, in sarcina lui DUICU IOAN-ADRIAN, presedintele Consiliului judetean Mehedinti, la data faptelor, s-au retinut infractiunile de:
- trafic de influenta;
- cumpararea de influenta;
- trei

Personalitati / Adrian Duicu 57 vizite [ Informatia de Severin ]

PROPUNEREA RAAN DE MAJORARE A TARIFULUI LA ENERGIA TERMICA, AMANATA PENTRU LA TOAMNA

Vineri, 25 Iulie 2014, ora 00:59

PROPUNEREA RAAN DE MAJORARE A TARIFULUI LA ENERGIA TERMICA, AMANATA PENTRU LA TOAMNA Consilierii locali intruniti joi, in cadrul sedintei ordinare pe luna iulie, nu au raspuns solicitarii Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare de majorare a tarifului la energia termica, amanand dezbaterea pe marginea acestei cereri pentru la toamna.

RAAN a transmis in data de 2 iunie a.c. o adresa catre Primaria Turnu Severin prin care solicita majorarea pretului la energie termica de la 221,65 lei Gcal la 251,24 lei Gcal.

Consilierii locali nu au dat niciun raspuns la aceasta

Business / stiri Business 28 vizite [ Informatia de Severin ]

ELEVII PICATI LA BAC NU SUNT INTERESATI DE MEDITATII

Vineri, 25 Iulie 2014, ora 00:04

ELEVII PICATI LA BAC NU SUNT INTERESATI DE MEDITATII La Liceul Auto din Turnu Severin unde procentul de promovabilitate la prima sesiune a Bacalaureatului a fost scazut se organizeaza pregatire suplimentara pentru Bacalaureatul din toamna. Cu toate ca profesorii vin din concediu sa predea elevilor, iar meditatiile sunt gratuite, absolventii nu s-au aratat prea interesati de aceste demersuri.

FOTO Profesorul de matematica Nicoleta Pasov in sala de curs

Dupa afisarea rezultatelor la prima sesiune a examenului de maturitate, la fel ca in

Actualitate / elevi 22 vizite [ Informatia de Severin ]

ORSOVA, PREZENTA LA MONDIALUL DE CANOTAJ U23

Joi, 24 Iulie 2014, ora 13:20

ORSOVA, PREZENTA LA MONDIALUL DE CANOTAJ U23 Mai multi canotori lansati, dar si doi care inca mai sunt legitimati la CSSLTTL Orsova reprezinta in aceste zile Romania la Campionatul Mondial U23, in localitatea italiana Varese.

Dintre cele opt echipaje romanesti prezente in peninsula, cel putin doua vor atrage cu siguranta atentia pasionatilor de canotaj din aceasta parte de tara. In proba de dublu rame masculin va trage sportivul legitimat la Orsova Danut Viorel Rusu. Alaturi de el, va mai lupta pentru o medalie cat mai stralucitoare

Sport / stiri Sport 17 vizite [ Informatia de Severin ]

O PLOAIE TORENTIALA A FACUT PRAPAD LA MALOVAT

Joi, 24 Iulie 2014, ora 00:59

O PLOAIE TORENTIALA A FACUT PRAPAD LA MALOVAT O ploaie torentiala a facut prapad miercuri seara la Malovat, o localitate aflata la 10 kilometri de municipiul Drobeta Turnu Severin, zeci de gospodarii fiind afectate.

In numai o jumatate de ora zeci de gospodarii de o parte si alta a DN 67, care face legatura intre Drobeta Turnu Severin si Tg Jiu au fost inundate miercuri seara. Apa a ajuns si pe drumul national, conducatorii auto fiind nevoiti sa conduca cu viteza redusa pentru evitarea producerii unor accidente.

Localnicii afectati

Actualitate / stiri Actualitate 53 vizite [ Informatia de Severin ]

5,2 MILIOANE EURO AMENDA PENTRU RAAN

Miercuri, 23 Iulie 2014, ora 16:12

5,2 MILIOANE EURO AMENDA PENTRU RAAN Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare (RAAN), societate aflata in insolventa de aproape un an, trebuie sa achite o amenda de 5,2 de milioane de euro pentru ca nu si-a indeplinit cota obligatorie de certificate verzi aferenta anului trecut, se arata in raportul pe 2013 al pietei de energie regenerabila, realizat de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE).

Producerea de energie din surse regenerabile este sustinuta prin cote obligatorii si certificate verzi (CV),

Business / afaceri 35 vizite [ Informatia de Severin ]

RAAN VREA SA SCUMPEASCA DIN NOU TARIFUL LA ENERGIA TERMICA

Miercuri, 23 Iulie 2014, ora 16:11

RAAN VREA SA SCUMPEASCA DIN NOU TARIFUL LA ENERGIA TERMICA Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare, furnizorul de agent termic pentru municipiul Drobeta Turnu Severin, vrea sa mareasca tariful la energie termica, in acest sens inaintand o adresa catre Consiliul Local.

In sedinta de joi, 24 iulie, consilierii locali de la Drobeta Turnu Severin vor lua in discutie propunerea celor de la RAAN, de majorare a tarifului la gigacalorie. Practic in momentul de fata pretul local de livrare al energiei termice catre populatie si agentii economici, aprobat

Business / afaceri 17 vizite [ Informatia de Severin ]

DESCHIDEREA MATERNITATII: MAI E MULT PANA DEPARTE

Miercuri, 23 Iulie 2014, ora 00:04

DESCHIDEREA MATERNITATII: MAI E MULT PANA DEPARTE Mai e mult pana departe! Pasii care se fac pentru deschiderea blocului materno infantil sunt mici si nesiguri. Contractul de cumparare a echipamentului medical necesar dotarii maternitatii este suspendat si face obiectul unor cercetari penale, iar acum se cauta solutii pentru dotare la bugetul consiliului judetean.

In urma cu doar cateva zile s-a aprobat modificarea listei de investitii a consiliului si urmeaza ca in perioada urmatoare sa demareze procedura de achizitie a unor aparate

Actualitate / stiri Actualitate 47 vizite [ Informatia de Severin ]

PERCHEZITII IN MEHEDINTI

Marti, 22 Iulie 2014, ora 13:20

PERCHEZITII IN MEHEDINTI Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Craiova, impreuna cu poltisti din cadrul Brigazilor de Combatere a Criminalitatii Organizate Craiova si Bucuresti si inspectori din cadrul Directiei Generale Antifrauda Fiscala, au efectuat 19 perchezitii pe raza judetelor Dolj, Mehedinti, Olt, Ilfov si Giurgiu, la sediile sociale si punctele de lucru ale unor persoane juridice si la domiciliile membrilor unui grup infractional,

Actualitate / infractiuni 66 vizite [ Informatia de Severin ]

DUICU IL BAGA SI PE ZGONEA IN DOSARUL DE CORUPTIE. Iata cum a vrut sa-l schimbe pe Titu Netoiu din functia de sef al Vamii PF I!

Marti, 22 Iulie 2014, ora 12:12

DUICU IL BAGA SI PE ZGONEA IN DOSARUL DE CORUPTIE. Iata cum a vrut sa-l schimbe pe Titu Netoiu din functia de sef al Vamii PF I! Interceptarile de la dosarul fostului sef al PSD Mehedinti Adrian Duicu, arestat preventiv pentru trafic de influenta, scot la lumina inca un episod in care baronul de Mehedinti isi exercita influenta in randul sefilor PSD, de aceasta data, Duicu incercand sa-l schimbe din functie pe seful Vamii Portile de Fier I, Titu Netoiu.

Duicu si Zgonea au fost interceptati in timpul unei discutii purtate anul trecut, in care baronul PSD de Mehedinti il ruga pe presedintele Camerei Deputatilor "sa nu

Personalitati / Adrian Duicu 79 vizite [ Informatia de Severin ]

SCOALA DE VARA PENTRU COPII LA MUZEUL DE ARTA DIN TURNU SEVERIN

Marti, 22 Iulie 2014, ora 00:04

SCOALA DE VARA PENTRU COPII LA MUZEUL DE ARTA DIN TURNU SEVERIN Muzeul Regiunii Portilor de Fier organizeaza in perioada urmatoare Scoala de Vara, un proiect menit sa-i apropie pe copiii de institutia muzeala, dar si sa le aduca un plus de cunostinte in ceea ce priveste istoria orasului. Se vor organiza o serie de aactivitati recreative, gen olarit, pictura, plimbari.

Toti copiii care doresc sa participe la Scoala de Vara sunt asteptati in perioada 28 iulie - 8 august la Muzeul de Arta din Drobeta Turnu Severin, locul unde se vor desfasura activitatile

Life Show / muzeu 21 vizite [ Informatia de Severin ]

CONCURENTA MARE LA TITULARIZARE, IN JUDETUL MEHEDINTI

Luni, 21 Iulie 2014, ora 16:11

CONCURENTA MARE LA TITULARIZARE, IN JUDETUL MEHEDINTI Chiar daca salariile in invatamant nu sunt deloc atractive, totusi, in Mehedinti, foarte multi candidati s-au inscris la examenul de titularizare.

Peste 500 de cadre didactice si absolventi de studii de licenta au sustinut examen pentru ocuparea unui post in invatamantul preuniversitar. Din pacate si anul anul acesta, numarul catedrelor titularizabile este foarte mic.

Initial in baza de date s-au inscris peste 650 de candidati pentru a ocupa un post sau o catedra vacanta rezervata in

Actualitate / stiri Actualitate 32 vizite [ Informatia de Severin ]

SFARSIT DE SAPTAMANA MARCAT DE EVENIMENTE RELIGIOASE IN MEHEDINTI

Vineri, 18 Iulie 2014, ora 13:12

SFARSIT DE SAPTAMANA MARCAT DE EVENIMENTE RELIGIOASE IN MEHEDINTI Credinciosii mehedinteni au ocazia sa participe la o serie de evenimente religioase in acest sfarsit de saptamana. Acestea debuteaza astazi cu sarbatoarea hramului Manastirii baia de Arama, 17 iulie fiind ziua pomenirii Sfintei Mucenite Marina.

Evenimentul este marcat in fiecare an prin slujba arhiereasca oficiata de catre Preasfintitul Parinte Nicodim Episcopul Severinului si Strehaiei, alaturi de un sobor de preoti si diaconi. Tot in aceasta zi, credinciosii au ocazia sa participe si la

Life Show / stiri Life Show 10 vizite [ Informatia de Severin ]

O PLOAIE TORENTIALA A FACUT PRAPAD LA TURNU SEVERIN

Vineri, 18 Iulie 2014, ora 00:59

O PLOAIE TORENTIALA A FACUT PRAPAD LA TURNU SEVERIN O ploaie torentiala a facut prapad in Drobeta Turnu Severin, intr-o jumatate de ora locuintele mai multor severineni fiind inundate.

In unele locuri apa trecea de un metru, iar disperati oamenii nu au mai asteptat echipele de interventie si au actionat cum au putut.

Potopul a distrus in totalitate si un bar situat la subsolul unei case. Proprietarul spera ca asigurarea sa acopere macar o parte din paguba.

Ploaia a durat aproximativ 30 de minute, suficient pentru ca potopul sa faca

Actualitate / stiri Actualitate 90 vizite [ Informatia de Severin ]

INTERZIS PENTRU SINDICALISTI

Joi, 17 Iulie 2014, ora 00:07

INTERZIS PENTRU SINDICALISTI Acces interzis pentru liderul de sindicat in sediu! I s-a intamplat presedintelui Sindicatului Hidrorserv Portile de Fier caruia nu i s-a permis accesul in unitate pe motiv ca nu se regaseste pe listat de angajati. Acesta acuza conducerea unitatii de presiuni asupra sindicalistilor si a declarat ca va actiona pe cai legale.

Miercuri dimineata accesul presedintelui sindicatului Hidroserv Portile de Fier in sediul institutiei de la Gura Vaii a fost interzis. Motivatia a fost ca acesta nu s-ar

Business / afaceri 38 vizite [ Informatia de Severin ]

BRANTNER A SISTAT RIDICAREA GUNOIULUI LA UNELE ASOCIATII

Joi, 17 Iulie 2014, ora 00:07

BRANTNER A SISTAT RIDICAREA GUNOIULUI LA UNELE ASOCIATII Situatie neplacuta pentru asociatiile de proprietari cu datorii catre societatea de salubritate. Masina de gunoi nu a mai trecut saptamana acesta la locatarii cu datorii, iar la unele blocuri sunt adevarate mormane de deseuri. Datoriile severinenilor catre societate sunt colosale. Aceasta a strans debite de 1,6 milioane de lei.

De la inceputul saptamanii masinile de gunoi nu au mai trecut pe la asociatiile cu datorii. Dupa zeci de notificari si somatii reprezentantii firmei de salubritate au

Actualitate / stiri Actualitate 39 vizite [ Informatia de Severin ]

BALCANIADA FARA MEDALII

Miercuri, 16 Iulie 2014, ora 00:07

BALCANIADA FARA MEDALII La sfarsitul saptamanii trecute, cei mai buni judoka din tara noastra au participat la Campionatul Balcanic de judo care a avut loc in Bulgaria, la Plovdiv. La intrecerea rezervata sportivilor de 15 ani, la care au luat startul sportivi din noua tari, CSM Drobeta a fost reprezentat de o singura judoka.

Este vorba de Ana Maria Stroe care a concurat in limitele categoriei de 40 de kg. Desi severineanca nu a prins podiumul, tara noastra a venit pe locul 2 in clasamentul general, dupa Serbia.

Sport / stiri Sport 14 vizite [ Informatia de Severin ]

VEZI AICI LOCURILE CARE AU RAMAS LIBERE LA LICEELE DIN MEHEDINTI

Marti, 15 Iulie 2014, ora 16:11

VEZI AICI LOCURILE CARE AU RAMAS LIBERE LA LICEELE DIN MEHEDINTI In urma repartizarii computerizate a candidatilor la examenul de evaluare nationala, au mai ramas vacante 258 de locuri in judetul Mehedinti.

Din totalul de 2213 candidati inscrisi, 1862 si-au depus optiunile, iar din acestia 1731 au optat pentru judetul Mehedinti si 131 si au plecat din Mehedinti in alte judete.

Diferenta dintre candidatii inscrisi si cei care si-au depus optiunile o reprezinta elevii care au optat pentru liceele vocationale, cum ar fi Liceul Pedagogic ori Liceul de Arte.

Actualitate / stiri Actualitate 33 vizite [ Informatia de Severin ]

CETATEA SEVERINULUI, AFLATA IN REABILITARE VA PUTEA FI VIZITATA DE TURISTI, IN PRIMAVARA 2015

Marti, 15 Iulie 2014, ora 16:11

CETATEA SEVERINULUI, AFLATA IN REABILITARE VA PUTEA FI VIZITATA DE TURISTI, IN PRIMAVARA 2015 Lucrarile de reabilitare a Cetatii Severinului sunt in stare avansata de executie, reprezentantii constructorului dand asigurari marti, viceprimarului municipiului, Marius Screciu ca vor fi finalizate in primavara anului 2015, tot de atunci urmand sa fie vizitata si de turisti.

Viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu a vizitat marti, santierul de la Cetatea Medieval[ a Severinului unde muncitorii lucrau la temperaturi foarte ridicate. Munca este una laborioasa,

Actualitate / stiri Actualitate 48 vizite [ Informatia de Severin ]

DREAM TEAM A CASTIGAT CUPA DE VARA

Marti, 15 Iulie 2014, ora 13:18

DREAM TEAM A CASTIGAT CUPA DE VARA Organizata in premiera la Severin, Cupa de Vara la minifotbal s-a bucurat de un real succes. Ultimul act al competitiei, cel dintre Dream Team Severin si 10 Stars Drobeta a fost exact asa cum si-ar dori orice fan.

Incrancenare, goluri frumoase, ratari si executii care au amintit ca in teren sunt jucatori care au evoluat sau evolueaza in primele ligi nationale. Echilibrul din teren a fost rupt in minutul 16, cand Andrei Dicu, ultima data la Minerul Motru, a deschis scorul cu un sut puternic,

Sport / stiri Sport 39 vizite [ Informatia de Severin ]

AUTOTURISM FURAT DIN BOSNIA HERTEGOVINA CONFISCAT DE POLITISTII DE FRONTIERA MEHEDINTENI

Luni, 14 Iulie 2014, ora 16:11

AUTOTURISM FURAT DIN BOSNIA HERTEGOVINA CONFISCAT DE POLITISTII DE FRONTIERA MEHEDINTENI Un autoturism marca BMW 320 D a fost confiscat duminica seara de catre politistii de frontiera mehedinteni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Portile de Fier I, dupa ce fusese semnalat ca fiind furat din Bosnia Hertegovina.

In seara zilei de 13 iulie, ora 21.45, s-a prezentat pentru a efectua formalitatile de control al documentelor de calatorie in Punctul de Trecere a Frontierei Portile de Fier I, conducand un autoturism marca BMW 320 D, cetateanul roman I. Florian in varsta de 44

Actualitate / stiri Actualitate 27 vizite [ Informatia de Severin ]

SINDICATUL PORTILE DE FIER VA DEPUNE PLANGERE PENALA IMPOTRIVA LUI REMUS BORZA

Luni, 14 Iulie 2014, ora 00:11

SINDICATUL PORTILE DE FIER VA DEPUNE PLANGERE PENALA IMPOTRIVA LUI REMUS BORZA Sindicatul Portile de Fier va depune saptamana viitoare o plangere penala la Directia Nationala Anticoruptie impotriva administratorului judiciar al Hidroelectrica Remus Borza si directorului Hidroelectrica Serv, Radu Silaghi pentru conflict de interese.

Presedintele Sindicatului Portile de Fier, Cristinel Popescu, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca intre Remus Borza si Radu Silaghi exista un vadit conflict de interese, avand in vedere ca Radu Silaghi este sotul Nicoletei

Actualitate / stiri Actualitate 77 vizite [ Informatia de Severin ]

A INCEPUT PETRECEREA LA TURNU SEVERIN

Sambata, 12 Iulie 2014, ora 00:59

A INCEPUT PETRECEREA LA TURNU SEVERIN Severinenii au parte la acest sfarsit de saptamana de o petrecere pe cinste, udata din plin de bere, organizata de Primaria orasului la Padurea Crihala. Startul la distractie s-a dat vineri seara, cand un alai de tineri a strabatut orasul, insotit de fanfara orasului.

La Padurea Crihala, Primaria municipiului Drobeta Turnu Severin organizeaza in zilele de 11-13 iulie prima editie a a festivalului berii "Drobeta Beer Fest".

Berarii si-au intins corturile in parcarea de langa padure, la fel

Life Show / cultura 34 vizite [ Informatia de Severin ]

MINERUL INCEPE AVENTURA IN CUPA ROMANIEI!

Vineri, 11 Iulie 2014, ora 17:06

MINERUL INCEPE AVENTURA IN CUPA ROMANIEI! Departamentul de Competitii din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a stabilit formatul si programul editiei din acest an al Cupei Romaniei.

Astfel, reprezentanta judetului Mehedinti, Minerul Mehedinti, va intra in competitie saptamana viitoare, mai exact, miercuri, 16 iulie, odata cu desfasurarea Fazei I, la startul careia se vor mai regasi alte 83 de echipe (n.red. adversarul urmand sa fie comunicat in zilele ce urmeaza). Daca vor trece mai

Sport / stiri Sport 28 vizite [ Informatia de Severin ]

PROCENTUL DE PROMOVARE LA BAC DUPA CONTESTATII A SALTAT LA 46,64%

Vineri, 11 Iulie 2014, ora 16:11

PROCENTUL DE PROMOVARE LA BAC DUPA CONTESTATII A SALTAT LA 46,64% Inspectoratul Scolar Judetean Mehedinti a facut publice, vineri - 11 iulie, rezultatele solutionarii contestatiilor depuse in urma sesiunii iunie-iulie a bacalaureatului.

In urma analizarii finale a rezultatelor reiese ca procentul initial de promovare a examenului pentru judetul Mehedinti a saltat de la 45,28%, cat era inainte de contestatii, la 46,64% ulterior.

In judetul Mehedinsi, dintre cei 2202 liceeni din judet care s-au prezentat la toate probele examenului - desi se inscrisesera

Actualitate / stiri Actualitate 24 vizite [ Informatia de Severin ]

PETRECERE LA PADUREA CRIHALA: DROBETA BEER FEST

Joi, 10 Iulie 2014, ora 05:08

PETRECERE LA PADUREA CRIHALA: DROBETA BEER FEST La acest sfarsit de saptamana se da drumul la distractie la Turnu Severin

Bere rece, muzica pe toate gusturile, voie buna, acestea sunt ingredientele unei petreceri reusite, organizate la Padurea Crihala, in perioada 11- 13 iulie a.c.

La acest sfarsit de saptamana, severinenii pot participa la prima editie a festivalului berii "Drobeta Beer Fest", eveniment organizat de Primaria Drobeta Turnu Severin si VISION IMPROVE. In perioada 11-13 iulie, severinenii vor avea parte de bere rece si

Life Show / stiri Life Show 64 vizite [ Informatia de Severin ]

SATUL VRATA A FOST MATURAT DE FURTUNA

Joi, 10 Iulie 2014, ora 01:18

SATUL VRATA A FOST MATURAT DE FURTUNA Sudul judetului Mehedinti a fost din nou maturat de o furtuna de scurta durata marti seara. Grindina a distrus sute de hectare de culturi de porumb si floarea soarelui si vita de vie, iar vijelia a smuls copaci si acoperisurile caselor ca pe niste foi de hartie. Localnicii spun ca este prima data cand comuna lor este lovita de un fenomen atat de puternic si privesc cu groaza cum din munca lor nu s-a ales nimic.

Miercuri dimineata, localnicii din comuna mehedinteana Vrata au incercat sa

Actualitate / stiri Actualitate 43 vizite [ Informatia de Severin ]

MINERUL NU-SI MAI SCHIMBA TITULATURA

Joi, 10 Iulie 2014, ora 00:07

MINERUL NU-SI MAI SCHIMBA TITULATURA Consiliul Judetean Mehedinti reusesete sa incurce pe ultima suta de metri planurile primariei severinene in ceea ce priveste preluarea echipei Minerul Mehedinti.

Orice zi pierduta conteaza si dauneaza in primul rand echipei.

Promovata vara aceasta in liga a treia, gruparea Minerul Mehedinti bate pasul pe loc. Dupa ce a fost parafata asocierea cu Primaria Severin pentru ca echipa sa fie sustinuta financiar in sezonul competitional care debuteaza la sfarsitul lunii viitoare, in ecuatie a

Sport / stiri Sport 22 vizite [ Informatia de Severin ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima