1.262 de sanctiuni contraventionale si 52 de infractiuni constatate in doar doua zile, in baza planului national "BLOCADA 2014"

Luni, 21 Iulie 2014, ora 13:26
123 citiri
Aproximativ 250 de politisti din structurile de ordine publica, politie rutiera, investigatii criminale, investigare a fraudelor, politie transporturi, actiuni speciale, precum si arme, explozivi si substante periculoase au actionat zilnic, in sistem integrat, pentru prevenirea faptelor ilegale si impunerea legii.

In perioada 16-21 iulie a.c., pe raza judetului Mehedinti, cat si la punctele de trecere a frontierei de stat cu Republica Serbia, structurile mentionate au urmarit combaterea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.