Aladin Georgescu: "O noua etapa incepe pentru judetul nostru, in care vom continua proiectele de dezvoltare si modernizare a tuturor localitatilor din Mehedinti"

Marti, 07 Iunie 2016, ora 13:27
120 citiri
In urma alegerilor locale de duminica 5 iunie, Partidul Social Democrat a reusit sa castige 55 de primarii din judetul Mehedinti, 8 dintre unitatile administrativ teritoriale fiind castigate de PNL si doua de ALDE.

De asemenea, Consiliul Judetean Mehedinti a fost castigat de Partidul Social Democrat, iar domnul Aladin Georgescu isi va continua mandatul de presedinte al institutiei. Asadar, victoria PSD a fost una zdrobitoare in fata celor de la PNL, mehedintenii acordandu-le ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.