APEL catre orsoveni! Copiii gradinitei Nr.1 din Orsova COLECTEAZA, in cadrul unei CAMPANII DE RECICLARE, echipamente electrice si electronice STRICATE! Cine are si ar dori sa le doneze, o poate face la directiunea insitutiei!

Marti, 09 Mai 2017, ora 13:27
48 citiri
Prescolarii Gradinitei Nr. 1 din Orsova sunt intr-o plina campanie de reciclare a produselor electrice si electronice vechi. Micutii au reusit pana acum sa colecteze si sa predea 1.125 kg de aparate stricate, cifra care i-a adus in fruntea clasamentului din judetul Mehedinti.

Pe aceasta cale, micutii fac un apel catre toti orsovenii care doresc sa ii ajute in aceasta campanie, si au aparate sticate, sa le doneze la directiunea gradinitei.

,,Copiii de la Gradinita cu Program Prelungit nr 1 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.