ATENTIE SEVERINENI: PENTRU A CONDUCE VEHICULE ELECTRICE E NEVOIE DE PERMIS DE CONDUCERE! POLITISTII VOR INTOCMI DOSARE PENALE PERSOANELOR CARE SUNT DEPISTATE CONDUCAND ACESTE TROTINETE!

Luni, 09 Iulie 2018, ora 19:28
126 citiri
Tot mai multi soferi sesizeaza Politia de prezenta in trafic a vehiculelor electrice (trotinete), ai caror conducatori pun in pericol siguranta rutiera pe drumurile publice.

In acest weekend, politistii Biroului de Ordine Publica impreuna cu Biroul Rutier din cadrul Politiei municipiului Drobeta Turnu Severin au organizat o actiune pentru verificarea respectarii legislatiei rutiere de catre persoanele care incredinteaza sau inchiriaza vehicule electrice (trotinete) ce se deplaseaza pe roti, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.