Aurelian Trusca, candidatul PNTCD la Primaria Orsova: "Este absolut necesar sa redresam situatia economica a administratiei locale"

Vineri, 13 Mai 2016, ora 13:27
79 citiri
Candidatul PNTCD la Primaria municipiului Orsova, domnul Aurelian Trusca, considera ca problema locurilor de munca din oras este una cu adevarat prioritara. Impreuna cu echipa de consilieri PNTCD Orsova, Aurelian Trusca si-a propus sa redreseze situatia economica a administratiei locale.

,,Problema locurilor de munca este cu adevarat una prioritara. Imi doresc sa ii aducem pe cei dragi langa noi, sa nu mai fie nevoiti sa munceasca prin alte tari sau orase mai dezvoltate, si sa fie departe de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.