Campioana la tir din Politia de Frontiera Romana vorbeste despre reteta succesului: "Placerea de a trage la tinta este o intrecere cu tine insuti"

Sursa: Adevarul
Marti, 18 Aprilie 2017, ora 14:13
647 citiri
Trage atat de bine cu pistolul ca ar putea juca foarte bine in rolul Larei Croft din Tomb Raider, daca producatorii caselor de film ar auzi de ea. Vorbim de Corina Moraru, politista de frontiera in cadrul Biroului de Supraveghere si Control Naval la Serviciul Teritorial al Politiei de Frontiera Mehedinti, care in cativa ani de cariera in aceasta arma a strans deja zeci de medalii si cupe la competitiile de tir. Cine nu o cunoaste pe Corina Moraru, o femeie tanara, frumoasa, delicata, nu ar zice ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.