Cat costa sa fii mort de beat si un chimist de la Medicina Legala sa spuna ca nu esti? Un AVOCAT din MEHEDINTI a incercat sa acopere o astfel de INFRACTIUNE in schimbul unei SUME IMPORTANTE DE BANI!

Marti, 18 Iulie 2017, ora 10:27
241 citiri
Procurori ai DNA Timisoara au dispus trimiterea in judecata, la Curtea de Apel Timisoara, in stare de arest preventiv, a inculpatului Vlai Adelin George, avocat in cadrul Baroului Mehedinti, pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta in forma continuata.

Au mai fost trimisi in judecata, in stare de libertate, inculpatii: Vlai Florin Gabriel, chimist in cadrul Serviciului Judetean de Medicina Legala Arad (pentru fals intelectual in forma continuata, uz de fals in forma continuata si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.