COMUNICAT Spitalul Municipal Orsova: "Furnizarea apei potabile in spital NU este intrerupta iar unitatea sanitara RESPECTA intelegerea cu operatorul FLORICOLA"

Vineri, 12 Mai 2017, ora 13:28
55 citiri
Conducerea Spitalului Municipal Orsova a transmis un comunicat de presa prin care informeaza cetatenii despre faptul ca zvonurile precum spitalul va ramane fara apa, sunt total neadevarate.

,,Avand in vedere speculatiile care au aparut in mass-media locala precum si pe reteaua de socializare facebook cu privire la incetarea de furnizare a apei potabile la Spitalul Municipal Orsova, va comunicam urmatoarele: total facturi emise in perioada ianuarie - martie 2017 privind utilitatile prestate de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.