Cum s-a trezit un barbat din Mehedinti cu un stalp de electricitate pe terenul sau. "Fie au gresit amplasamentul, fie l-au pus intentionat pe terenul meu"

Sursa: Adevarul
Marti, 09 Octombrie 2018, ora 14:30
143 citiri
Un barbat din Mehedinti sustine ca incearca de trei ani sa convinga firma de distributie a energiei electrice sa mute un stalp montat fara acordul sau pe un teren pe care-l detine. Mihai Munteanu este proprietarul unui teren intravilan in suprafata de 3.700 metri patrati situat in comuna Simian, invecinata municipiului Drobeta Turnu Severin, pe care l-a mostenit de la mama sa.

Are act de proprietate, cadastrul facut, plateste impozit pentru el, dar nu se poate folosi de bunul sau. Desi a avut ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.