Cum sa traiesti in Romania cu o pensie de 3 lei? Batrana la care postasul vine numai cu bani marunti: "Nu imi ajunge nici de paine, dar ce sa fac?"

Sursa: Adevarul
Marti, 09 Februarie 2016, ora 14:47
104 citiri
La Malarisca, un sat mic din nordul Mehedintiului, unde abia mai traiesc cateva suflete, pentru ca tinerii au luat drumul strainatatii, postasul bate in fiecare luna si la poarta Elisavetei Stoican. Are grija cand ajunge la casa batranei sa aiba intotdeauna marunti la el, fiindca venitul ei este de doar 3 lei. Atat scrie pe cuponul Elisavetei Stoican in dreptul rubricii "Total drepturi" - 3 lei. Tanti Elisaveta il intampina insa pe postas cu zambetul pe buze, bucuroasa mai mult ca ii bate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.