Decalogul calugarului Savatie Bastovoi. "Oamenii care cauta sa fie invingatori cu orice pret, in cele din urma, pierd totul"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 09 Decembrie 2015, ora 02:07
158 citiri
Ieromonahul Savatie Bastovoi spune in decalogul sau ca cel mai cumplit lucru care i se poate intampla unui om este sa nu fie iubit. Sfatul acestuia este ca indiferent de greutatile vietii nu trebuie sa-ti pierzi nadejdea, "sa nu te crezi pierdut" fiindca la "disperare omul e capabil de orice rau":
1. Sa nu uiti ca trebuie sa mori; 2. Sa nu uiti ca trebuie sa iubesti; 3. Sa nu pretuiesti in bani ceea ce Dumnezeu ti-a dat in dar; 4. Sa nu crezi raul despre cineva; 5. Sa nu te crezi pierdut; 6. Sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.