ELIXIRUL TINERETII a fost DESCOPERIT IN MEHEDINTI: Cel mai batran barbat din ROMANIA, care a trait 138 de ani, a fost din localitatea Firizu!

Joi, 16 Februarie 2017, ora 10:28
308 citiri
In perimetrul localitatii Firizu, judetul Mehedinti, circula una dintre cele mai interesante retete de preparare a unui remediu naturist impotriva durerilor reumatismale. Oamenii spun ca aceasta a fost mostenita de la Ilie Stamate, zis Mandau, cel mai varstnic barbat din Romania, care a murit in anul 1966 la varsta de 138 de ani. Printre secretele longevitatii sale se afla si utilizarea florilor de culoare mov si a frunzelor de liliac, arbust care creste din abundenta in zona muntilor Mehedinti. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.