Hotii care au jefuit in 2015 casa cunoscutului interpret Irimica din ORSOVA sunt inca LIBERI! Politistii din Mehedinti nu au reusit sa prinda nici pana astazi autorii jafului!

Joi, 26 Ianuarie 2017, ora 13:28
99 citiri
A trecut mai bine de un an de zile de cand doi indivizi cu cagule pe fata au dat buzna in casa cunoscutului interpret de muzica populara Petrica Irimica Miulescu si i-au talharit sotia. Autorii jafului sunt inca in libertate si asta deoarece potrivit politistilor din cadrul IPJ Mehedinti: "Avand in vedere talharia survenita in noaptea de 9-10.10.2015, asupra unei persoane din municipiul Orsova, va facem cunoscut faptul ca dosarul penal se afla in lucru la Serviciul de Investigatii Criminale din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.