Inceputul lui 2020 aduce noutati in dosarul de incompatibilitate/conflict de interese al directorului DIRECEsIEI GENERALE DE ASISTENEsA SOCIALA SI PROTECEsIA COPILULUI MEHEDINEsI, VALENTIN POPESCU! IN FEBRUARIE SE VA JUDECA RECURSUL LA INALTA CURTE DE CAS

Marti, 03 Septembrie 2019, ora 13:26
188 citiri
Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au fixat ca termen data de 25.02.2020, ora 09.00 pentru a se pronunta in recursul formulat de directorul D.G.A.S.P.C. Mehedinti, Valentin Popescu, in dosarul cu Agentia Nationala de Integritate care a constatat in 2016 starea de conflict de interese si incompatibilitate a directorului.

Valentin Popescu a pierdut acest proces la Curtea de Apel Craiova, iar ulterior acesta a facut recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie!

Reamintim ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.