Interventii DRAMATICE din mijlocul apelor. Zeci de familii au ramas izolate din cauza viiturilor / In MEHEDINTI o cladire a luat foc dupa ce a fost lovita de fulger

Miercuri, 10 Mai 2017, ora 10:28
106 citiri
Operatiuni dramatice de salvare in doua judete, in care viiturile au facut prapad. In Valcea, zeci de familii au ramas izolate, iar in Prahova, la Doftana, mai multi oameni au fost surprinsi de puhoaie cand incercau sa traverseze un rau. In Mehedinti, o cladire a luat foc dupa ce a fost lovita de fulger, informeaza Romania TV.

A fost prapad in comuna Milcoiu din judetul Valcea. Un sat intreg a foat afectat dupa ce o viitura a lovit localitatea, iar 28 de familii au ramas izolate.

O comisie de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.