Ion Mitu, presedintele CAS Mehedinti: "Consiliul Judetean nu trebuia sa stea cu mainile in san! Trebuia sa gaseasca solutii pentru incalzirea Spitalului Judetean inca din vara!"

Miercuri, 19 Octombrie 2016, ora 23:28
118 citiri
Conducerea Casei de Asigurari de Sanatate Mehedinti e de parere ca solutia gasita de Consiliul Judetean de a incalzi saloanele Spitalului de Urgenta din Drobeta Turnu Severin este una de avarie, tardiva si costisitoare. Reamintim ca CJ Mehedinti, in disperare de cauza, a alocat suma de 200.000 lei in vederea achizitionarii de aparate de aer conditionat de tip inverter care sa asigure caldura necesara in saloane spitalului, avand in vedere ca inca nu s-a gasit nici o rezolvare a termoficarii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.