Ionut Sibinescu, candidat ALDE la Senat: "Una din prioritatile ALDE este atragerea fondurilor europene pentru dezvotarea agriculturii si sustinerea micilor producatori autohtoni"

Marti, 29 Noiembrie 2016, ora 23:28
165 citiri
In viziunea ALDE, o dezvoltare sustenabila a agriculturii romanesti trebuie sa presupuna atragerea fondurilor europene, investitii concentrate pe necesitati, precum si sustinerea micilor producatori autohtoni. Cea mai importanta investitie publica pe care Romania trebuie sa o implementeze in perioada urmatoare, pentru care avem si o lege sustinuta de ALDE, este cea privind aplicarea legii privind alocarea sumei de un miliard de euro pentru infrastructura principala de irigatii.

,,Legea propune ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.