Ionut Sibinescu, candidatul ALDE Mehedinti la Senatul Romaniei: "Daca facturile la incalzire vor depasi valorile nromale, ii voi invata pe severineni sa depuna plangeri la OPC"

Miercuri, 30 Noiembrie 2016, ora 19:26
97 citiri
Ionut Sibinescu, candidatul ALDE Mehedinti pentru Senat, avertizeaza autoritatile publice locale ca va urmari indeaproape tot ceea ce se intampla cu calduria din municipiu, iar in cazul in care facturile vor depasi valorile normale, ii va invata pe oameni sa depuna plangeri la Protectia Consumatorului.

,,Am observat ca membri ai Consiliului Local vorbeau despre fapte bune acordand o subventie la gigacalorie, dar au uitat sa spuna ca gigacaloria va fi mai scumpa cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.