Ionut Sibinescu, consilier judetean: "Propun conducerii Consiliului Judetean infiintarea unei comisii pentru a analiza situatia economica a judetului Mehedinti"

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 10:25
44 citiri
Consilierul judetean Ionut Sibinescu vine cu o propunere in sedinta ordinara de astazi pentru conducerea Consiliului Judetean Mehedinti. Acesta isi doreste infiintarea unei comisii care sa analizeze situatia economica a judetului Mehedinti, pentru a gasi cele mai bune solutii in vederea reglementarii acesteia.

,,Am sa propun conducerii CJ Mehedinti infiintarea acestei comisii. Am un proiect de hotarare in acest sens, pe care il voi prezenta colegilor mei. Nu am gasit resursele necesare sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.